Friday, 17.05.2024, 08:55

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 12 » Євгенія Мазурок: "Все більше селян підтримують Віктора Януковича"
Євгенія Мазурок: "Все більше селян підтримують Віктора Януковича"
14:04
Перед нами, членами Партії регіонів, її організаторами, всіма суб’єктами виборчого процесу стоїть непросте, але цілком реальне завдання: замінити нинішню правлячу еліту, яка незаконно прийшла до влади у 2004 році, і своїм непрофесіоналізмом та неефективним управлінням відкинула країну в економічному розвитку на кілька років назад. У жодній країні Європи та Азії немає такого спаду економіки.

У нас кожен п’ятий житель не просто став біднішим, а знаходиться за межею виживання. Люди - у відчаї.

Банкрутують та не працюють підприємства, розграбоване та кинуте напризволяще село, у критичному стані бюджетно-фінансовий та банківський сектор, суцільне безробіття, шаленими темпами зростають ціни.

Висловлюючи думку сільських людей, прихильників політики Партії регіонів, варто сказати, що саме наш лідер Віктор Федорович Янукович, ефективний не на словах, а на конкретних справах, з величезним досвідом, з його професійною командою управлінців зможе припинити безлад у країні, навести порядок у державі, забезпечити стабільний розвиток усіх галузей економіки, достойний рівень життя людей. Адже наша партія має величезний організаторський та інтелектуальний потенціал, перевірених на минулих виборчих кампаніях кадрами.

Робота нашої районної організації проводиться на засадах відкритості, політичного діалогу. Ми відчуваємо щоденну допомогу та підтримку з боку обласної партійної організації з питань партійної роботи та проведення виборчої кампанії. Свою роботу спрямовуємо на розбудову територіальних партійних організацій. Районна організація зросла кількісно й зміцніла організаційно. В рядах партії 395 чоловік легалізовано 47 партійних організацій. Тільки за останній місяць ряди партійної організації поповнили понад 100 чоловік.

У зв’язку з високим іміджем лідера нашої партії В.Ф. Януковича, його програмних завдань, до нас щоденно звертаються люди з проханням прийняти їх в партію, зареєструвати їх первинні осередки, щоб своєю участю сприяти перемозі на виборах нашому кандидату. Ми і надалі вбачаємо свою силу і міць у створенні на території кожного села дієвого первинного осередку.

Радує те, що дедалі більше селян підтримують Віктора Федоровича, вірять у його наполегливість за підвищення мінімальної заробітної плати, пенсій, прислухаються до критики бездарної діяльності діючого Уряду.

І це дає результат. Нещодавно до нас надійшли установчі документи про створення партійних організацій у селах Дарницьке та Коритниця. Такі напрацювання є і по ряду інших проблемних для нашої партії селах. Проблемних тому, що район прикордонний і досить складний. Голова районної ради – голова місцевого осередку БЮТ, голова районної державної адміністрації – «Наша Україна». Заступник голови ради очолює «Єдиний центр» і використовують вони державну владу та службовий транспорт для досягнення своєї мети. Народний депутат України від БЮТ Віктор Олійник розвозить по району так звану «допомогу» на будівництво доріг, газопроводів, церков, подарунки в дитячі садочки, школи.

У складних умовах розгортання передвиборчого процесу ми націлюємо первинні партійні організації на правильне орієнтування в організації їх роботи.
Районна партійна організація в цей відповідальний для країни період: виборів нового Президента, звертатиметься до виборця з правдою, якою б вона не була, намагатиметься на ділі доводити, що готові працювати заради добрих перемін у державі, привівши до керма управління країною справжнього лідера - Віктора Федоровича Януковича.

Євгенія Мазурок, член ради Володимир-Волинської районної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 580 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |