Friday, 17.05.2024, 04:15

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 4 » Відбулася конференція Луцької міської організації Партії регіонів
Відбулася конференція Луцької міської організації Партії регіонів
10:55
 У суботу, 3 жовтня, Луцька міська організація Партії регіонів зібралася у приміщенні лялькового театру на чергову конференцію, щоб обговорити важливі питання, які стоять перед міською партійною організацією напередодні старту передвиборчої президентської кампанії.
У роботі конференції взяли участь 58 делегатів.
Голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг привітав новообраних голів первинних організацій, які вперше взяли участь у партійній конференції. 16 учасників конференції отримали партійні квитки.
У порядок денний конференції були внесені актуальні питання виборчого процесу. Наголос ставився також і на технічну підготовку, яка є запорукою успішного результату на президентських виборах.  
 
У цьому контексті голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг зазначив: "Луцька міська організація Партії регіонів вступила в активну фазу своєї діяльності – підготовку до президентських виборів. На голів первинних організацій покладається сьогодні багато завдань. Це і підбір кадрів для роботи в дільничних виборчих комісіях і  підтримання активних звязків з партійцями.  Наша міська організація  збагатилася молоддю: це лікарі, юристи, фінансисти, вчителі, менеджери та спеціалісти за різним фахом. Це нас дуже тішить.

         Сьогодні перед Луцькою міською  організацією як і перед усією партією   стоїть одне важливе завдання, забезпечити виборчу кампанію – 2010 на професійному рівні. Для цього ми щоденно проводимо активну роботу. Я вірю, що створення ефективної агітаційної системи, підвищення особистої відповідальності усіх голів первинних організацій дасть очікуваний результат – перемогу Віктора Федоровича Януковича" - підкреслив Іван Смоленг.


Олександр Башкаленко голова Волинської обласної парторганізації, зазначив: „Попереду – важка робота, тиски та провокації з боку опонентів. Адже у чесній, конкурентній боротьбі вони знають, що програють. Люди давно вже розчарувалися у цих бездарних горе-керівниках, які живуть лише своїми інтересами".
Голова волинських регіоналів відмітив активну роботу Луцької міської парторганізації.
Питання, які обговорювались в ході конференції активно розглядалися учасниками заходу. І молодь, і представники старшого покоління погодились, що та ситуація, яка на сьогодні є в державі уже не витримує критики. Потрібно негайно змінювати керманичів, оскільки з подібним управлінням, яке на сьогодні має країна, вона стрімко прямує у прірву.
 
Олександр Колтунович, голова однієї з первинних організацій заявив: "Люди втомилися від безладдя і хаосу. Вони заслуговують кращого життя. Виборці, які голосували за нинішню владу в 2004 році, не винні в тому, що вони повірили помаранчевим вождям, які давали народу захмарні обіцянки. Все, що вони обіцяли, вони не виконали за п’ять років свого перебування при владі”.
Альберт Тарасов, голова первинної партійної організації зазначив: „Підняти і відродити країну до попереднього рівня може лише Віктор Янукович, у якого за плечима – багаторічний досвід керівника та команда професіоналів”.
Антоніна Полинцева-Бурмістенко, наголосила: „Недитячі ігри НБУ, президента та прем’єр-міністра призвели до зубожіння народу. Через бездарну владу і нестабільну ситуацію на валютному ринку багато людей потрапило у боргову пастку, втративши житло та майно. Лише Лідер Партії регіонів здатний навести порядок в країні, щоб кожен з нас і прийдешні покоління могли жити стабільно і щасливо із впевненістю у завтрашньому дні”.
Харченко Максим, заступник голови  молодіжної організації "Союз молоді регіонів України" розповів учасникам конференції про сучасні проблеми молоді, „яка сьогодні залишилася безробітною. Багато молодих людей через непрофесійну політику Ющенка та Тимошенко не можуть собі дозволити отримати вищу освіту та влаштуватися на роботу”.
У виступах інших делегатів, відзначалося, що в партійній організації у 2009 році проведена значна робота по зміцненню ролі партії в місті та підняттю її авторитету серед населення обласного центру. 
Партійці окреслили основні напрямки діяльності організації на перспективу та кроки, які потрібно здійснити для ефективної роботи організації. У підсумку конференції делегатами одноголосно було прийняте рішення про підтримку кандидатури Лідера Партії регіонів Віктора Федоровича Януковича балотування на пост Президента України.
Партія регіонів - це не організація-одноденка. На відміну від інших, які активізуються лише під час виборчих кампаній і згортають свою роботу  вже наступного дня після виборів, громадські приймальні Партії регіонів, зокрема у Луцьку, стали для громадян останньою надією на допомогу і справедливість. 
10 жовтня у Луцьку зберуться представники Партії регіонів з усієї Волині.
Андрій Волинський



Категорія: Волинські новини | Переглядів: 754 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |