Friday, 17.05.2024, 04:15

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 12 » Сергій Тулуб: "Влада обклала податками ще ненароджених дітей"
Сергій Тулуб: "Влада обклала податками ще ненароджених дітей"
12:30
Спад виробництва в Україні протягом останніх восьми років досягнув рівня початку 1997, а це більше, ніж на 30%, показники доходу - трохи більше 5% від річного плану.
Сьогоднішня влада, замість вирішувати питання із зовнішнім боргом, тільки збільшує його, готуючись прийняти черговий, вже четвертий транш з Міжнародного валютного фонду. Жахливим є те, що обслуговування зовнішнього боргу у наступному році перевищить фінансування освіти, науки, медицини та інших галузей соціальної сфери разом взятих.

Показник бідності в Україні перевищив усі можливі і неможливі норми. Не дивно, адже дожилися, що весь агропромисловий комплекс в Україні став повністю збитковим. Скоро селянин уже не зможе торгувати на ринку власною худобою, та зібраним врожаєм. Сільське господарство перебуває у глибокому занепаді. Усі знаєте, Партія регіонів у Верховній раді просувала законопроект про підвищення прожиткового мінімуму. Коли врешті-решт його було прийнято, то на наступний день прем’єрка заявила, що збирається оскаржити його у Конституційному суді, президент України Віктор Ющенко пообіцяв у будь-якому разі накласти на цей проект закону вето. Хіба це народний Президент? А як сьогодні використовуються державні кошти стабілізаційного фонду України? Рішенням Верховної Ради було дозволено користуватися цими коштами урядові Тимошенко. Хто дав право витрачати гроші громади на особисту виборчу кампанію Юлії Тимошенко?

Те ж саме відбувається в місцевих органах влади: чому заборгованість по виплаті заробітної плати по Волинській області перевищує десятки мільйонів гривень, і це при тому, що на Волині й без того найнижчий рівень заробітної плати! Кількість безробітних зросла порівняно з минулим роком на десятки тисяч людей! Чому не добудувати нову шахту №10 на Волині й надати чималу кількість робочих місць? Проте, влада, не тільки не дає зарплати, а ще й роботу забирає! Якщо вона не може вирішити такі важливі для українського народу питання, то така влада має бути звільнена.

Ми повинні зважити на досвід попередніх виборів, тоді, перемогу у Віктора Федоровича Януковича з допомогою усіляких юридичних махінацій було вкрадено. Тепер люди побачили, як були «втілені» гучні програми «10 кроків назустріч людям» та «Український прорив». «Прорвали» так, що Україна стала злидаркою Європи, до такого стану довели нашу країну представники сучасної влади. Сьогодні виборці повинні зняти «локшину» з вух, яку так настирливо їм вішає уряд Тимошенко разом з президентом Ющенком, і зробити правильний вибір – одноголосно підтримати єдиного достойного кандидата очолити країну, бо тільки Віктор Федорович Янукович здатен вивести нашу країну з безладдя і безвладдя, з хаосу і руїн, де опинилася наша держава в результаті правління самовпевнених бездарів.


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 535 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/2 |