Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 12 » Прес-конференція народних депутатів С.Тулуба та Г.Смітюха
Прес-конференція народних депутатів С.Тулуба та Г.Смітюха
11:39
У суботу, 10 жовтня, після завершення XV Волинської обласної конференції Партії регіонів, народні депутати України Сергій Тулуб та Григорій Смітюх дали прес-конференцію для журналістів місцевих ЗМІ.

Спершу до медійників Волині звернувся голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко. Він зауважив, що дана подія для партійної організації є вельми знаковою, адже прес-конференція відбулася у новому прес-центрі, який відтепер функціонуватиме на проспекті Волі 10. Голова волинських «регіоналів» відмітив, що такі зустрічі стануть відтепер систематичними, це дасть змогу детальніше інформувати волинян про позицію та напрацювання партії в області. «Сьогодні навколо самої організації, її керівництва можна спостерігати багато чуток, подекуди вони абсолютно не відповідають дійсності. Для того, щоб журналісти мали об’єктивну інформацію з перших вуст про роботу партії ми будемо періодично зустрічатися у новоствореному прес-центрі, - сказав Олександр Башкаленко.

Питання журналістів були різнобічними. Їх цікавили результати обласної конференції, також підвищення соціальних виплат та прогнозовані рейтинги кандидата у президенти Віктора Януковича.

Відповідаючи на перше запитання кореспондентів, щодо перебігу обласної конференції Волинських регіоналів, народний депутат Сергій Тулуб відповів: «На конференції відбулися дві визначні події. Перша з них – це те, що Віктора Януковича висунули кандидатом в президенти. Саме з таким Лідером Україна буде процвітаючою державою. По-друге приємним є те, що на Волині є такий актив партійців, з яким ми зустрілися. Важливо, що збільшення прихильників Партії регіонів відбувається не за рахунок приписів, а саме завдяки переконанням. Зміни спочатку повинні відбутися у політичному житті, а згодом соціальному і економічному. Над цим ми активно повинні працювати».

Григорій Смітюх висловив радість з приводу того, що серед прихильників Партії регіонів, з якими він зустрівся на Волині – багато молоді: «Я радий, що молоді люди свідомо роблять вибір. Якщо у нас буде сильна команда, то це забезпечить впевнену перемогу нашого кандидата – Віктора Януковича. Робота нашого Лідера базується і базувалася не на обіцянках, а на справах, адже обіцянками ми уже ситі».

Коли учасники прес-конференції зачепили економічно –соціальні проблеми регіону Сергій Тулуб звернув увагу на те, що Волинь є аграрним регіоном, а політика уряду спрямована на те, щоб остаточно підкосити село: «Відтак, зрозуміло, що саме завдяки перемозі Віктора Януковича Волинь має усі шанси стати високорозвинутим регіоном» - переконаний опозиційний міністр.

На запитання журналістів про підвищення соціальних стандартів він відповів, що влада своїми заявами вводить громадян в оману. «Влада каже, що соціальні стандарти – це злочин проти народу. Виникає питання. А для кого це робиться? Такий супротив у затвердженні цього законопроекту можна пояснити лише тим, що ініціатива щодо підвищення соціальних стандартів не надійшла від уряду. Відтак, вигадуються будь-які причини, щоб висловити протест необхідному для громадян закону. На сьогодні, фінансування освіти, охорони здоровя, оборони є меншим, аніж покриття зовнішнього боргу, який на має Україна. А куди уряд спрямовує позичені кошти – невідомо, однозначним є лише одне – легше від цього громадянам не стало. Чому на інші витрати уряд кошти знаходить, а на підтримку людей – ні? Відповідь проста, потрібно якнайменше літати приватними літаками у Брюссель, не витрачати мільйони гривень на концерти і так звані робочі поїздки областями України. За бажанням гроші можна знайти. Тимошенко обіцяє підвищення зарплат учителям, бібліотекарям тощо. Ніхто не піднімає питання, а звідки вона збирається ці кошти брати. Втім, якщо корисні пропозиції надходять від Партії регіонів, то окремі ЗМІ починають робити з цього проблему. Потрібно звертати увагу не на тих, хто подає ініціативу, а на її зміст» - переконаний Сергій Тулуб.

Григорій Смітюх на продовження додав: «Не так давно уряд здійснив закупівлю літака, вартістю 70$ мільйонів. Свого часу, за президентства Кучми я був у комісії, яка займалась таким самим питанням, тоді, літак тієї ж марки, коштував 38 мільйонів. Ціна, яку уряд нібито має заплатити за літак просто нереальна. Переконаний, що частина коштів осіла в кишенях причетних до цього питання людей. І таких прикладів є маса. Це означає, що за бажання гроші можна знайти, інша справа - потрібно відмовитись від грабунку власної країни. Як член комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин можу сказати одне: Україну послідовно і тотально знищують. Це відображено у низці урядових та президентських ініціатив: вступ до СОТ, внаслідок якого нас завалять неякісною продукцією і заборонять збувати власну, економічний тиск, трудова міграція, Волинь у цьому відношенні не виключення. Чому, коли люди гинуть під час війни ЗМІ просто розриваються від обурення. Втім, коли йде тихе знищення народу і наша чисельність з року в рік меншає, то усі мовчать?» - наголосив Григорій Смітюх.
Підсумовуючи прес-конференцію із волинськими журналістами Сергій Тулуб зауважив: «На запитання про підвищення соціальних стандартів є проста відповідь. Якщо вони не знають, де взяти необхідні кошти, то нехай ідуть геть! Прийдуть нові люди і знайдуть!».




Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 625 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |