Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 27 » Партія регіонів об"єднує все більше лучан!
Партія регіонів об"єднує все більше лучан!
19:44
Останнім часом змінилося ставлення населення до Партії регіонів. Якщо раніше люди при згадці про цю політсилу, особливо на Заході України відразу ж відхрещувалися і навіть слухати нічого не хотіли, то зараз спостерігається стійке зростання кількості прихильників до партії і Віктора Януковича. Щодня десятки людей звертаються в громадські приймальні і партійні організації з бажанням долучитися та поповнити ряди найбільшої та найпотужнішої політсили країни. Народ, обдурений помаранчевою командою і тим, що від неї залишилося, утомлений від безкінечних обіцянок, почав тверезо оцінювати ситуацію. І на Волині, здавалося б, вотчині помаранчевих і біло-сердечних, все більше розчарувань в колишніх ідеалах. Відмітною особливістю є активізація політичноої та громадської свідомості всіх верств населення, особливо молоді. Зазвичай політично пасивна частина електорату напередодні виборів президента демонструє велике бажання і прагнення змінити майбутнє країни своєю активною позицією. Сьогодні, молоді люди - енергійні та ініціативні, сповнені ентузіазму і віри в перемогу. Їм вдалося внести свіжі думки і настрій в роботу партії.

За словами Тетяни Дементьєвої, заступника голови міської організації Партії регіонів в м. Луцьк, ситуація в порівнянні з попередніми виборами 2004 і 2007 року змінилася кардинально. Якщо порівнювати,то в цифрах це виражатиметься більш ніж в 200 процентному прирості тих, що бажають вступити в партію. Проте, справа навіть не в кількості, а настрої людей. Багато хто хоче брати активну участь в передвиборній роботі. Немало і тих, то раніше симпатизував іншим кандидатам. Але бездарна робота нинішнього уряду і популістські гасла інших претендентів на пост президента, змусили звернути свою увагу на людину, яка не словом, а справою доводила і доводить обгрунтованість своїх претензій на керівництво країною.

Тим більше зараз після обнародування програми Віктора Януковича «Україна для людей», коли виборцям стало зрозуміло, що пропонує зробити лідер партії для зміни ситуації в країні.

Ми поговорили з декількома відвідувачами, які виявили бажання вступити до Партії. Всім їм було поставлено одне просте питання – «Скажіть, чому Ви вирішили стати членом Партії регіонів?»

Людмила, студент - «Ну, взагалі-то мене привела сюди моя подруга, а її у свою чергу батьки які вже давно є прихильниками В. Януковича. Буквально з перших відвідин я зрозуміла, що тут дійсно працюють і хочуть щось змінити в житті країни і міста. Я студентка заочного відділення і через рік отримаю диплом, і тому вже зараз думаю про місце своєї майбутньої роботи. І якщо не буде жодних змін, то я ризикую залишитися безробітною, бо при тій ситуації, яка склалася зараз, мої знання нікому не потрібні. Велика кількість моїх знайомих вимушена працювати не за фахом, за мізерну оплату, а то і просто сидіти вдома. Сподіваюся, я зможу бути корисною для партії і внести свій внесок у будівництво свого майбутнього».

Галина, безробітна «Я прийшла в Партію регіонів, бо зневірилася чекати допомоги від влади, яка лише обіцяє і піклується про своє благополуччя, але ніяк не про свій народ. Мені вже 45 років. Раніше працювала технологом харчової промисловості, після виходу з декрету на роботі відмовили у відновленні на моїй посаді. Тепер залишається одна надія на те, що з прибуттям до влади В. Януковича, на простий народ звернуть увагу, і наші проблеми будуть почуті та вреш-решт вирішені».

Дмитро Валентинович, пенсіонер - «Я пенсіонер і прийшов до партії, тому що вже надивився на всіх тих, хто обіцяв і нічого не робив. Люди давали шанс багатьом, і не бачили результату. Вони говорили то одне, то інше. То об"єднувалися, то ставали в опозицію. Гралися між собою, а незмінні ідеали регіоналів все таки давали результат. Менше говорили - а робили.»

Юрий, робочий - "Я був здивований розповідями знайомих, які вже стали прихильниками регіоналів. Тому що вони відрізнялися від того, що ми кожного дня чуємо і бачимо по телевізору. Таке враження, що наші політики хочуть посварити Схід і Захід і спеціально зводять наклепи на Партію регіонів. Я впевнений, що якби ЗМІ давали нам реальну картину, то всі, кому не байдуже, стали прихильниками регіонів. Та для того, щоб знати правду, треба зняти цей оманливий інформаційний панцир і йти в партію за інформацією"

Андрій, студент –«Я є прихильником Партії регіонів з 2004 року, але не знав де і як вступити в члени партії. І на початку 2009 року мені нарешті підказали що в Луцьку є організація партії і я отримав довгоочікуваний квиток. Хочу сказати, що вся моя сім'я і більшість друзів підтримують Віктора Федоровича. Я відразу ж почав активно працювати, привів багато знайомих і однодумців. І навіть на своєму балконі вивісив прапор Партії регіонів. Сподіваюся, що моя робота буде корисна. Адже якщо кожен з нас робитиме все можливе, то разом ми зможемо змінити наше життя. Вірю в перемогу нашого кандидата і майбутнє нашої країни!»

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 545 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |