Friday, 17.05.2024, 03:49

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 6 » День ветерана у Володимир-Волинському
День ветерана у Володимир-Волинському
11:31
В Україні, як і у всьому світі 1 жовтня відзначали Міжнародний день людей похилого віку – День ветерана.

У цей день підведені підсумки і проведені заходи із вшанування і соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, одиноких літніх людей. Це покоління несло на своїх плечах весь тягар війни і тогочасної суворої дійсності, багато хто з них брав участь у відстоюванні Перемоги, а сьогодні, у більшості своїй, ці люди хворі та немічні, позбавлені можливості придбати найнеобхідніше, заплатити за лікування, комунальне, транспортне обслуговування, тобто приречені на жалюгідне існування.

Активну участь у проведенні заходів, приурочених до Дня ветерана, взяла Володимир-Волинська міська організація Партії регіонів. З метою посилення уваги до потреб людей старшого покоління керівники організацій провели ряд заходів.

Так, з ініціативи партійців міської організації Володимир-Волинська, Стефанії Яблонської, Галини Кікінчук 30 вересня активісти разом з хором ветеранів «Мужність» виступили з концертною програмою у територіальному центрі інвалідів і людей похилого віку у с.Льотниче. Із сльозами на очах сприймали постійні жителі закладу виступ аматорського колективу. Після його завершення присутні, разом з хористами, співали українські пісні. Заступник голови Володимир-Волинської міської організації Іван Данилишин привітав ветеранів і вручив матеріальну допомогу ветеранам Ніні Сєдой та Олександрі Жук.

Далеко не кожному ветерану уже під силу бувати на зустрічах та зборах, які приурочені до вшанування цих людей. Тому члени Виконкому Віталій Голигін, Іван Данилишин, депутат міської ради від Партії регіонів Віталій Фомічов, вирішили завітати до ветеран праці Євгенії Самсадюк, мешканки Володимира-Волинського, члена ПР. Пані Євгенія відреагувала на привітання та подарунки до свята сльозами розчулення. Адже досить часто людей похилого віку у нашій державі просто списують з рахунків, тому будь-який прояв уваги є для них важливим.

Спільно з представниками громадських організацій «Захисник», "Дітей війни", ветеранів України, відвідали хворих літніх людей у лікарні. Задля швидшого одужання гості принесли їм фрукти, квіти, для покращення морального здоров’я та матеріальну допомогу, адже не секрет, що ті кошти, які на сьогодні отримують пенсіонери не можуть в повній мірі покрити усі витрати на лікування.

Не забули партійці і про родину Даниїли та Василя Мучак, стан здоров’я котрих доволі важкий, тому для них посильна допомога і щира розмова теж були вкрай необхідні.

Найближчим часом “регіонали” Володимир-Волинської міської організації зустрінуться з ветеранами – інвалідами Великої Вітчизняної війни.

Серед інших відзначених активістів ветеранського руху, голова міської ради нагородив членів міської організації Партії регіонів Олександра Мухіна, Стефанію Яблонську, Віталія Голигіна.

Ця акція, за словами заступника голови Володимир-Волинської міської організації ПР Івана Данилишина, далеко не перша і не остання. «Ми розуміємо, що означає, коли людина входить у поважний вік, не усім просто жити у такий складний період, не всі мають родини, котрі можуть допомогти. Тому ми прагнемо періодично зустрічатися з пенсіонерами та літніми людьми, які потребують підтримки, не прив’язуючись при цьому до конкретної дати. Йдеться не лише про матеріальну сторону, а й суто про людську розмову, пораду, яка іноді на вагу золота» - сказав Іван Данилишин.

Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 610 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |