Friday, 17.05.2024, 05:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » October » 1 » Бізнес-спільнота винесла свій вердикт уряду Тимошенко. Незабаром його винесуть і виборці України
Бізнес-спільнота винесла свій вердикт уряду Тимошенко. Незабаром його винесуть і виборці України
12:27

Заява Партії регіонів 

 Як і варто було сподіватися, аукціон із продажу Одеського припортового заводу закінчився  повним провалом. Інакше бути не могло – цей аукціон не сприйняв серйозний бізнес, його не сприйняло суспільство.

Партія регіонів наполегливо й принципово заявляла, що глобальна криза – не час для продажу активів, особливо таких важливих, як Одеський припортовий завод.


Наша політична сила підкреслювала, що більш доцільною й ефективною стратегією для уряду було б інвестування в активи, такі як ОПЗ, щоб відроджувати вітчизняну економіку зсередини.

Особливо важливо, щоб держава втримала контроль над найважливішими промисловими активами й використовувала їх для підтримки української економіки і тисячі робочих місць, які їх забезпечують.

Та безвідповідальність і наполегливість, з якою уряд Тимошенко прагнув за будь-яких умов провести приватизацію найважливішого стратегічного об'єкта України, викликало глибоку тривогу в багатьох. Профспілки й робочі підприємства боялися скорочення робочих місць. Насторожено поставився до цієї ідеї бізнес: було не дуже багато бажаючих купити завод, а серед тих, хто брав участь в аукціоні, відзначені спроби купити один з найважливіших активів, що перебувають у власності держави, за «смішні» гроші. newslive.com.ua

Прем'єр Тимошенко у вирішенні такого важливого питання, яке має ще й глибокі наслідки для економіки країни , холоднокровно продемонструвала, що не бажає прислухатися до  іншої думки, крім своєї, цим і показала свою нездатність працювати з іншими.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович неодноразово висловлювався проти приватизації ОПЗ і наводив вагомі доводи в обґрунтуванні своєї позиції. Навіть Президент Ющенко призупинив рішення уряду щодо приватизації ОПЗ.

Але ситуація навколо Одеського припортового заводу показала й інше: Україна більше не хоче мати лідерів, які дозволяють собі діяти винятково поодинці, зневажають думкою інших. Народ України втомився від такого підходу й хоче Президента, що буде працювати з усіма політичними силами, співпрацювати з опозицією й об'єднає країну в період найжорстокішої економічної кризи.

Саме про це й говорить Лідер Партії регіонів, який пропонує працювати разом усім, хто робить  конструктивні кроки і висуває серйозні рішення проблем, які стоять перед країною.

Кроки, які вживає уряд Тимошенко по такій «катастрофічній приватизації», як у відношенні ОПЗ, приводять тільки до падіння іміджу України в міжнародних ділових колах.

Тим часом, Україна – країна з 46-мільйонним населенням, розвинутою промисловістю, що межує  із Європейським Союзом, Росією, країнами Чорноморського регіону. Навіть у лихоліття кризи вона повинна бути привабливою для найсерйозніших  інвестицій.

Сьогодні бізнес-спільнота вже винесла свій «вердикт» уряду Тимошенко.

Незабаром свій вердикт винесуть і виборці України.

 


Категорія: Позиція партії | Переглядів: 567 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |