Sunday, 12.05.2024, 19:12

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 24 » Хіба ревуть воли, як ясла повні!
Хіба ревуть воли, як ясла повні!
13:09

Мабуть нинішня влада мало знайома з творчістю класиків, адже продовжує чинити політику, яка може підняти людей на цілком справедливі акції протесту.

Зокрема, на Нововолинській шахті №10 склалася передстрайкова ситуація: шахтобудівельники четвертий місяць поспіль не отримують заробітної плати і заборгованість перед ними становить більш ніж десять мільйонів гривень. З початку року на будівництво копальні із державного бюджету не надійшло жодної копійки. Усі роботи проводяться у борг, сума якого вже становить приблизно 40 мільйонів гривень. Перед пасхальними святами ситуація ще більше загострилася. Поки що шахтобудівельники продовжують працювати , але кажуть: якщо не виплатять їхні кревно зароблені гроші, то на роботу не вийдуть. Ці факти свідчать про антинародну дяльність влади, адже її зовсім не можна зрозуміти, бо у вищих ешалонах влади багато говориться про енергетичну незалежність держави, перехід на альтернативні види палива, однак не робиться реальних кроків для завершення будівництва єдиної новобудови в Україні, яка споруджується уже приблизно 20 років.

Перед Великодніми святами шахтарям знову обіцяли гроші. Але Пасху працівники копальні святкували, очевидно в борг. Грошей не було ні до, ні після свят. Як повідомив сьогодні директор передпускової дирекції шахти №10 "Нововолинська" Ігор Дрючан, міністр вугільного відомства заявив, що 24 квітня гроші мають надійти до казначейства, а вже з наступного тижня шахтарі зможуть їх отримати.

Нагадаємо, у березні шахтарі вже обіцяли уряду піти страйком на Київ, проте вугільників як завжди нагодували стандартними обіцянками-цяцянками, а віз і нині там.

Зрештою, нинішній уряд мало хвилює питання з чим і за що шахтарські сім’ї відзначали світле свято Воскресіння і як можна вижити працівникам цієї галузі, якщо інших доходів, окрім зарплати вони не отримують. Зарплат немає вже четвертий місяць! І при цьому Юлія Володимирівна продовжує лицемірно заявляти з екранів телевізорів на всю Україну про свою блискучу антикризову програму уряду, завдяки якій жоден шахтар не залишиться без зарплати! Уявляєте, як сприймають цей Тимошенківській піар нововолинські шахтарі? Їх залишають без шматка хліба, і в очі говорять, що уряд зробив все аби вони собі ні в чому не відмовляли. Здається, такий піар уряду крім сліз образи та знущань над простим людом у волинян не викликає!   

З владного олімпу потреби «маленьких» людей абсолютно непомітні. І такий стан речей чітко показує, що про себе потрібно голосно нагадати! Якщо гроші наступного тижня шахтарі так і не отримають, ми обов’язково піднімемо цю проблему ще раз!

Прес-служба обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 667 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |