Sunday, 12.05.2024, 16:41

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 13 » Уряд Тимошенко прагне «СКОСИТИ» права чорнобильців!
Уряд Тимошенко прагне «СКОСИТИ» права чорнобильців!
12:21
Урізати законні права чорнобильцям - це ще один крок стратегічного плану обкрадання українського народу, розробленого урядом на чолі з Тимошенко. Кабмін вкотре демонструє політику наповнення бюджету за рахунок здирництва та знущання над простим людом. На цей раз пані Юлія нещадно прагне «СКОСИТИ» права тих, хто постраждав від чорнобильського лиха, та змушений проживати на забруднених територіях. Нинішній Кабмін, прикриваючись благими намірами зняти «чорну карму» над 332-ма населеними пунктами України, що мають статус «чорнобильської зони», та сформувати позитивний привабливий імідж для інвесторів, насправді ж намагається урізати права більше 2-ох млн. українців, що користуються чорнобильськими пільгами. І таким чином, автоматично «вирішити» проблему, що пов’язана із пошуком 2 млрд. грн., необхідних на виплату даних пільг. Адже, як повідомляють в міністерстві праці та соцполітики, коштів, які мають бути націлені на соціальні виплати чорнобильцям, в держбюджеті закладено в десять(!!!) разів менше, ніж потрібно. Однак, ще в січні цього року глава даного міністерства Л. Денисова переконливо запевняла, що держбюджет-2009 дозволить забезпечити всі соціальні гарантії громадянам, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи в повному об'ємі. Це ще раз є підтвердженням того, що політика Тимошенко та її підопічних просякнута підлою брехнею.
Злодійська рука уряду зачепить і волинян. Жителі Камінь-Каширського, Любешівського та Маневицького районів також можуть залишитися без чорнобильських пільг в тому випадку, якщо Тимошенко таки реалізує свій задум та виведе вище перераховані райони із зони радіоактивного забруднення. А от як відреагують на це самі чорнобильці, що їм важливіше в нинішніх тяжких умовах – отримати копійчину від держави чи формальний  імідж?...
Партія регіонів, яка занепокоєна такими діями уряду, офіційно заявляє, що не дозволить владі економити на соціальному захисті людей, які постраждали від чорнобильської аварії. Це аморально – під час кризи кидати громадян напризволяще і позбавляти їх останнього - підтверджених законом пільг, які дозволяють хоч якось зводити кінці з кінцями. А тому регіонали ставлять перед урядом вимогу внести зміни до державного бюджету на 2009 рік, передбачити в проекті змін відповідне бюджетне фінансування чорнобильських програм в повному об'ємі.
«Ми не допустили цього в 2007 році, і тепер не допустимо. Ми не дозволимо ущемити законні права громадян. Напередодні 23-ої річниці аварії на ЧАЕС уряд Тимошенко приготував чорнобильцям дуже сумний сюрприз. Такий підхід в корені - непрофесійний і аморальний» - запевняють регіонали.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 642 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |