Monday, 13.05.2024, 18:05

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 6 » Президент погодився на дострокові вибори, а Тимошенко продовжує триматися за посаду
Президент погодився на дострокові вибори, а Тимошенко продовжує триматися за посаду
10:51
Помаранчева влада протягом усього періоду перебування при владі обманювала людей, кажучи, що кризи в Україні немає і не буде. Авантюра на авантюрі – це політика помаранчевої влади.

Все нажите важкою багаторічною працею Ющенко і Тимошенко вмить проїдають. Влада навіть неспроможна прийняти антикризового плану та законів.

За прем’єрства Януковича в 2004 році ріст ВВП був 12,5 %, в 2007 році – 9,5 %, за прем’єрства Тимошенко у 2005 році він становив - 2,5 %, зараз він теж навряд чи підніметься за цю позначку. Виступи Тимошенко про те. Що в країні все чудово викликають у людей вже посмішку. Складається враження, що весь рік для неї – 1 квітня. Щодня вона живе обманом. Українці вже зрозуміли, що уряд сидить на чемоданах. Що пора їм звільнити високі кабінети.

Антикризовий план Партії регіонів полягає у стабілізації економіки, щоб завдяки росту економіки фінансувати щоквартально ріст зарплат та пенсій, а не так, як це робить Тимошенко через запозичення. Як можна позичати 40 мільярдів, коли наші запаси складають лише 28. Хто повертатиме ці гроші? Сама витрачає гроші на будь-що. Людям не виплачуються зарплати, пенсії, соціальні допомоги, усіма шляхами влада намагається обманути людей і зменшити критичність ситуації але українці розумні і бачать все тепер вже не через «рожеві окуляри».

Помаранчева влада обманула половину України через те, що з самого початку в них ну було однієї команди. Вони згрупувалися, щоб обманути українців, щоб «дорватися» до влади, щоб ще більше збагатитися.

Відповідальність і совість з одного боку та помаранчева влада з іншого – це несумісні поняття.

Чудово, що хоча б президент вже визнав свій низький рейтинг і погодився на дострокові президентські та парламентські вибори, відчуваючи, що не зміг виконати власні обіцянки і не гідний цієї посади. Проте Тимошенко в жодному разі відмовляється від дострокових виборів. І продовжує розповідати, що добре зараз живеться, але складається враження, що вона говорить чи про себе чи про якусь іншу країну.

Якщо ж і далі вона триматиметься за посаду, то без сумнівів люди самі винесуть її з кабінету разом з її кріслом. Нехай забере свій стілець додому і там так бездарно керує.

Не можна ліквідувати аварію, не маючи на це плану, а у влади його немає.

Одночасні президентські, парламентські та вибори до місцевих рад дадуть можливість відновити стабільний розвиток України і віру людей у те, що не вся влада така погана і турбується про власні інтереси. До того ж, якщо проводити всі ці вибори окремо, у різний період, то скільки ж грошей піде на передвиборчі кампанії. Якщо провести їх одночасно і чим швидше це дасть можливість Україні швидше вийти з кризи і прямувати у світле майбутнє. Партія регіонів зробить все можливе для цього.

Категорія: Новини України | Переглядів: 576 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |