Monday, 13.05.2024, 03:49

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  April 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » April » 2 » Весняні ями лататимуть передвиборчими обіцянками Шиби?
Весняні ями лататимуть передвиборчими обіцянками Шиби?
11:04
Терпіння лучан, що проживають по вулиці Наливайка, може увірватися. У разі подальшого ігнорування місцевою владою їхніх вимог щодо ремонту дорожнього покриття по цій вулиці самі мешканці стверджують, що змушені будуть вдаватися до пікету, блокуючи рух транспорту до важливих підприємств, що розташовані в цьому районі. Нагадаємо, що ремонт цієї вулиці місцева влада не проводила ось уже 6 років.

Вчора, 1 квітня на засідання 38-ї сесії міськради завітали і самі жителі цієї «горе-вулиці», щоб вкотре нагадати про невирішеність даної проблеми. Однак, міський голова не прийняв за доцільне їх вислухати, аргументуючи це тим, що депутатський запит, який був озвучений ще минулого тижня, перебуває на стадії розгляду. Сам же мер висловився з даного приводу наступним чином: "ремонтні роботи розпочнуться навесні (щоправда градоначальник не уточнив у якому році - авт.), як тільки цьому будуть сприяти погодні умови". Однак, незважаючи на сонячну весняну теплу погоду, все ж міська влада не поспішає «засукувати рукави» і братися за латання місцевих доріг, яких у Луцьку ой як багато. Або можливо для мера уже шість років поспіль весна на вулиці Наливайка все настати не може? Дані проблеми поки-що лежать на столах муніципалітету і «чекають», чи-то на погодні умови, чи-то на ласку від місцевої влади. Окрім того, на одній із прес-конференцій пан Шиба наголосив, що роботи із ремонту автодоріг у Луцьку розпочнуться 20 квітня. Тож побачимо, чи виконає свою чергову обіцянку мер міста. Адже, чим-чим, а обласний центр Волині «красується» багатьма подібними вулицями. Свідченням чого є масові обурення лучан щодо незадовільності доріг, частина яких, були озвучені депутатами на сесії міськради. Серед міських вулиць, які потребують негайного ремонту, - вул. Чорновола, покриття якої майже повністю зруйноване через великий потік автомобільного транспорту. Мешканці будинків по вулиці Конякіна також звертаються до місцевої влади забезпечити вулицю освітленням та облаштувати належним чином пішохідний перехід. Не задоволені станом асфальтного покриття тротуарної доріжки і ті лучани, які проживають по вулиці Гнідавській. Капітального ремонту потребує і дорога по вулиці 8 Березня. Перелік можна продовжувати. Адже, вище перераховані проблемні вуличні дороги – це лише «крапля в морі». Окрім того, через незадовільний стан доріг кількість аварій на дорогах Луцька побільшала, так само як і нарікань автомобілістів. Адже луцькі дороги навіть якісну та нову машину дуже швидко можуть перетворити на старий віз. Постає питання, куди ж ідуть величезні відрахування луцьких водіїв за транспортний збір? Здається на те, щоб робити ще більші дірки на дорогах.
Ці проблеми мають бути сигналом для місцевої влади. Постійні вихваляння мера міста щодо того, як успішно облагороджується місто, не збігаються із реаліями. Можливо ми і помиляємося, але, Богдане Павловичу, скажіть будь ласка для кого і де ви облагороджуєте наш Луцьк, бо лучани цього не бачать?
Це може призвести до того, що замість ремонтників із лопатами на дорогах можуть опинитися обурені лучани, але із протестними транспарантами, які змусять відповісти Шибу за його передвиборні обіцянки.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 638 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |