Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 19 » Знайомство з довіреними особами Віктора Януковича на Волині
Знайомство з довіреними особами Віктора Януковича на Волині
10:54
Вчора у прес-центрі Волинської обласної організації Партії регіонів відбулася прес-конференція за участю представників місцевих ЗМІ та довірених осіб кандидата на пост Президента України Віктора Януковича. Згідно з поставновою ЦВК довіреними особами затверджені: Петро Пронь, округ №20 – центр м. Горохів; Горохівський, Локачинський, Рожищенський та Турійський райони, Олександр Курилюк, округ №21 центр – м. Ковель: Ковельський, Старовижівський, Ратнівський, Шацький, Камінь-Каширський райони, Адам Цаль-Цалко, округу № 19 – центр м. Володимир-Волинський: м. Нововолинськ, Іваничівський, Любомльський, Володимир-Волинський райони, Володимир Масалов, округу № 22 – центр м. Луцьк. Всі ці особи мають досвід роботи на керівних посадах. Кожен з них уже не один рік працює в команді Віктора Януковича і може докладно і змістовно пояснити про цілі та пріоритети кандидата в президенти від Партії регіонів на території округів, за якими закріплені ці люди. Довірені особи – це насамперед люди, які стежать за безперебійним та прозорим проведенням виборчого процесу. Для цього потрібно забезпечити ефективну роботі в усіх напрямках, а також наповнення виборчих дільниць відповідальними працівниками - це також у компетенції довірених осіб. Їхніми пріоритетним завданням залишається популяризація програми Віктора Януковича «Україна для людей», що спрямована на покращення добробуту кожного українця.

Під час конференції учасники обговорювали питання стосовно специфіки виборчих округів, очолені довіреними особами, останні, аналізували економічну та політичну ситуацію в Україні напередодні виборів Президента 2004 року та сьогодення, розповідали, чому вони дали згоду на таку відповідальну роботу, висловлювали своє бачення перспективи успіху Лідера Партії регіонів у Волинській області, розповідали про основні акценти, які робитимуть під час своєї активної агітації.

 Петро Пронь, наприклад, впевнений, що проблеми сільського господарства обов’язково вирішаться, після того, як Віктор Янукович очолить країну, Володимир Масалов переконаний, що для людини – найкращим агітатором є холодильник, і українці добре пам’ятають його наповнення періоду прем’єрства Віктора Федоровича, і бачать, що мають сьогодні «завдяки» приходу до влади помаранчевих. Олександр Курилюк поділився своїми спостереженнями стосовно загального настрою, який панує серед населення. Він повідомив, що люди нині у розпачі, розчаровані діючою владою та загнані в глухий кут зубожінням, і додав, що одним з головних завдань Лідера Партії регіонів є подолати бідність українського народу, який нарешті житиме і гордитиметься рівнем свого добробуту, а способи досягнення такої мети чітко і зрозуміло викладені у програмі Віктора Януковича «Україна для людей». Адам Цаль-Цалко твердо переконаний, що керувати країною повинен насамперед практик, а не теоретик. Уже, маючи за плечима досвід роботи прем'єр-міністра України, Янукович має достойний рівень знань та професіоналізму стосовно того як покращити життя людей та навести порядок у державі. Адже не дарма стільки людей сьогодні підтримують Януковича, пам'ятаючи його як грамотного та мудрого керівника. До того ж Віктор Федорович йде до влади з монолітною та висококваліфікованою командою професіоналів. 




Степан Старчук

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 614 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |