Friday, 17.05.2024, 06:10

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 18 » ЗАЯВА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
ЗАЯВА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
14:28

Дані всіх соціологічних опитувань свідчать про беззаперечну перемогу опозиційного кандидата Віктора Януковича на виборах Президента України. Виборці давно вже не вірять помаранчевим кумирам вчорашнього дня. Їхній час безповоротно пішов в історію. Налякана настроями людей, прем'єр-міністр Юлія  Тимошенко розуміє, що вона може стати Президентом тільки за допомогою обману людей та масштабних фальсифікацій. При цьому влада ще й нахабно стверджує, що обман виборців готує опозиція! Організувати масові фальсифікації може тільки діюча виконавча влада, яка має у своєму розпорядженні потужний адмінресурс.
     У руках Тимошенко зосереджені органи виконавчої влади, лояльні суди, що контролюють структури і МВС на чолі з «кишеньковим» міністром Ю.Луценко. Все це - реальні інструменти фальсифікацій. Масштаб злочинів, що готуються - величезний, а фантазія їхніх організаторів - безмежна. Так, у Чернігівській області громадянин Шестак Олександр Сергійович, який проживає в Чернігові за адресою проспект Перемоги, будинок 191, кв. 85 та інші особи, називаючи себе агітаторами Партії регіонів, обманом змусили більше 300 громадян за винагороду відкрити рахунки в Банку Кіпра начебто з метою фінансування виборчої кампанії Віктора Януковича. Впевнені у своїй безкарності, шахраї, не ховаючись, оформляли доручення на розпорядження рахунками своєї уповноваженої Черняєвої Марини Миколаївни (яка проживає в Черкасах за адресою: вулиця Благовісна, 127), в офісі приватного нотаріуса Петрової Світлани Миколаївни (за адресою: Київ, вулиця Урицького, 45). Дана широкомасштабна спецоперація була проводене також у Черкаській, Кіровоградській, Херсонській і Київській областях України.
     Ціль організаторів провокації – звинуватити Партію регіонів у порушенні порядку фінансування виборчої кампанії і потім у судовому порядку оскаржити перемогу Віктора Януковича на виборах. Фальсифікатори нахабніють, відчуваючи заступництво з боку МВС і його керівника - Юрія Луценко. Високопоставлені підлеглі не тільки його покривають, але й відкрито беруть участь в організації фальсифікацій. Так, 11 грудня 2009 р. один із заступників міністра на нараді в місті Дніпропетровську поставив перед керівниками Управлінь внутрішніх справ шести областей Сходу і Півдня України завдання надати на електронних носіях списки 3 млн виборців, які згодом будуть виключені з реєстру виборців. Таким чином, організатори фальсифікації розраховують зменшити число голосуючих за Віктора Януковича. 
     З метою забезпечення контролю і впливу на голосування студентів київських вузів, міністром освіти Іваном Вакарчуком дана непряма вказівка на скорочення канікул, зміна й перенесення термінів зимової сесії. Уже сьогодні стали відомі факти, що організатори фальсифікацій намагаються замовити дублікати печаток окружних і дільничних виборчих комісій. 
    Ціль подібних маніпуляцій одна - спотворити результати голосування. Для того, щоб ще 5 років безкарно грабувати український народ, творити беззаконня, плодити нових «лозинських», педофілів і корупціонерів. Під страхом звільнення влада змушує громадян, що працюють на виборчих комісіях, у МВС, у бюджетних організаціях, ставати на злочинний шлях і готувати фальсифікацію голосування. 
    Люди повинні знати, що до суду підуть не ті, хто віддає усні розпорядження, а ті, хто сліпо їх виконує. Партія регіонів застерігає всіх учасників виборчого процесу: не піддавайтеся тиску влади, не беріть участь у фальсифікаціях!
    Цій владі залишилися лічені дні! Не розмінюйте свої честь і волю на гроші та обіцянки політичних банкрутів! 
Партія регіонів звертається до Генерального прокурора України з вимогою дати принципову правову оцінку діям фальсифікаторів всіх мастей! 
Партія регіонів звертається до міжнародної громадськості, спостерігачам ОБСЄ та інших міжнародних організацій в Україні, закликаючи, вивчити викладені факти, дати їм об'єктивну оцінку. Демократія в Україні під загрозою! 
     Кінцевою метою фальсифікацій виборів, що готуються владою, - є встановлення одноосібної корумпованої диктатури Тимошенко. Ми звертаємося до народу України, до тих, для кого важливі демократичні цінності - не допустіть фальсифікації, дайте країні шанс на гідне майбутнє! 
    Разом ми зможемо захистити волю вибору!

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 664 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |