Friday, 17.05.2024, 04:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 11 » Волинська молодь довіряє свое майбутне Віктору Януковичу
Волинська молодь довіряє свое майбутне Віктору Януковичу
13:21
9 грудня в Києві відбувся IV з'їзд Союзу молоді регіонів України. Участь в якому взяли 280 делегатів. Участь також взяли народні депутати Верховної Ради: Ельбрус Тадеєв, Віктор Корж, Анатолій Кінах, відомий спортсмен, олімпійський чемпіон Віктор Рубан і українська співачка Євгенія Власова. Відкривав з'їзд своїм виступом Віталій Хомутиннік, керівник СМРУ. Він пригадав роки становлення СМРУ, коли в 2005 - 2006 роках разом з Партією регіонів вони перебували в опозиції. Спогади Віталія Хомутинніка підкріпили 10-хвилинним фільмом про пророблену за сім років істотну роботу у всіх регіонах України. І вже після історичного екскурсу керівник СМРУ зробив заяву про те, що залишає цей пост. На його місце було запропоновано кандидатуру Андрія Пінчука, яку підтримали одноголосно. Андрій Пінчук подякував своїм соратникам за виявлену довіру. Почати ж свою роботу запропонував з головного - зробити все, щоб Віктор Янукович став Президентом. Перед делегатами виступив Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, якій відразу ж визначив основні пріоритети, зокрема проблеми з якими зіштовхується молодь.
Найгострішими з них є отримання доступної та якісної освіти, забезпечення роботою, зокрема, першим робочим місцем, надання молодим сім’ям реальної можливості мати власне житло, допомога у вихованні дітей, пропагування здорового способу життя.

Суттєвим для молоді є прагнення Віктора Януковича провести військову реформу і забезпечити перехід Збройних Сил України на контрактну основу.

Саме ці положення є одними з ключових у передвиборній програмі „Україна для людей”, з якою Віктор Янукович йде на вибори Президента України у 2010 році.

Волинська область делегувала на з’їзд 7 представників: голова обласної організації СМРУ Олександр Зайцев, заступник обласного голови Максим Харченко, голова СМРУ Любомльскрго району Богдан Грищук, Юрій Суходольский, Сергій Суходольский, Микола Нікітін, Олександр Басюк.

Делегати з‘їзду Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» одноголосно підтримали кандидатуру Віктора Януковича на пост Президента України. Напередодні про свою підтримку Лідера Партії регіонів заявили представники понад 40 всеукраїнських молодіжних громадських організацій. Делегати та гості з’їзду у своїх виступах неодноразово наголошували на ефективності урядової команди Віктора Януковича та його особисто на посаді Прем’єр-міністра. Як зазначив Олександр Зайцев: «Ми бачили результати роботи Уряду Віктора Януковича і його особисто. Зокрема відзначалося, що визначальним для вибору молоді у її підтримці кандидата на пост Президента стали його послідовність, цілеспрямованість, компетентність як державного менеджера найвищого рівня.»














Микола Бондарчук 

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 780 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |