Friday, 17.05.2024, 08:55

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 2 » Віктор Янукович: Влада повинна дати правдиву оцінку тому, що зараз діється в кожному регіоні
Віктор Янукович: Влада повинна дати правдиву оцінку тому, що зараз діється в кожному регіоні
16:29

Спілкуючись сьогодні із журналістами, Лідер опозиції заявив про те, що влада повинна забезпечити належний рівень інформування суспільства в умовах епідемії грипу. За його словами, не можна допускати політизації цього питання.

Як зазначив Віктор Янукович, „перш за все уряду треба дати правдиву оцінку тому, що зараз діється в кожному регіоні, що необхідно було зробити на цей час, але не було зроблено. І лише тільки після оцінки ситуації можна розробляти спільний план дій”.

На переконання Лідера Партії регіонів, „до цього плану дій треба обов‘язково включити достовірне інформування суспільства спеціалістами і лікарями, які мають фаховий досвід, які пройшли відповідне навчання”.

Віктор Янукович також повідомив, що фахівці з вірусології застерігають від проведення щеплень під час поширення в Україні каліфорнійського грипу. За його словами, спеціалісти говорять про те, що щеплення лише зашкодить здоров‘ю людей.

Він наголосив, що в нинішніх умовах уряд зобов‘язаний мати чіткий і зрозумілий фахівцям і суспільству план, і діяти відповідно до нього.

Голова Партії регіонів підкреслив, що „необхідно системно підійти до цієї проблеми, і необхідно, щоб населення знало про ці заходи. Не можна допустити паніки. І не лише в тих регіонах, де оголошено надзвичайний стан, а у всіх регіонах України”. Адже, як підкреслив Віктор Янукович, „сьогодні люди з дев‘яти карантинних регіонів намагаються переїхати в інші регіони”.

Він також наголосив, що уряд повинен виділяти кошти на подолання епідемії в необхідних розмірах і неразово. Крім того, сказав Віктор Янукович, „треба визначити фонд, який буде стабільно фінансувати подолання епідемії. Потрібно залучати і благодійні внески людей”.

Лідер опозиції зазначив, що Партія регіонів вже організувала благодійний рахунок для фінансування необхідних заходів у регіонах. Втім, підкреслив Віктор Янукович, „ми проти того, щоб це питання було політизоване”.

Він переконаний, що „в цих умовах політикам не можна змагатися. Потрібні спільні і скоординовані дії, які впливають на подолання епідемії. Паразитування комерційних структур, окремих людей, спекуляція ліками та засобами захисту треба жорстко припиняти діями правоохоронних органів”.


Прес-служба Партії регіонів




Категорія: Позиція партії | Переглядів: 536 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |