Friday, 17.05.2024, 08:55

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 21 » Сергій Тулуб: «Україна переможе, бо її президентом стане Віктор Янукович»
Сергій Тулуб: «Україна переможе, бо її президентом стане Віктор Янукович»
15:34
Сьогодні місто Луцьк у рамках робочого візиту відвідав заступник Голови Партії регіонів, Герой України, народний депутат Серій Тулуб.

Спочатку парламентарій  взяв участь у засіданні ради Волинської обласної організації Партії регіонів, на якій учасники обговорювали реальну суспільно-політичну ситуацію в країні та визначали першочергові завдання у президентській передвиборчій кампанії 2010 року.

Виступаючи перед головами міських та районних організацій Партії регіонів Волині, Сергій Тулуб заявив: «У нинішньої влади немає поваги до людини з паспортом українця, сьогоднішні урядовці – це зграя хижаків, яка рветься очолити країну, не маючи при цьому навіть програми дій. Там працюють непрофесіонали і вони просто не здатні створити таку програму». Заступник Голови Партії регіонів твердо переконаний, що цього разу перемогу на виборах здобуде Лідер Партії регіонів: «Україна переможе, бо її Президентом стане Віктор Янукович». Після засідання ради Сергій Тулуб прибув у приміщення Волинського обласного театру ляльок, де тривала нарада керівників міні-штабів Луцької міської  організацій Партії регіонів. У своєму зверненні до присутніх він розповів про враження від візитів у інші області України. За його словами він суттєво відчув, наскільки порівняно з 2004 роком потеплішала загальна атмосфера зустрічі з виборцями Хмельниччини та Рівненщини. Люди ставили запитання, уважно слухали його відповіді, навіть аплодували, демонструючи повагу та підтримку.

До речі, Сергій Тулуб повідомив про свої плани у найближчий час відвідати місто Нововолинськ, зокрема нововолинську шахту № 10. Він запевнив: «Як тільки Янукович прийде до влади, то впродовж року цей довгобуд не те що буде добудований, а й видасть своє перше вугілля. Бо ми знаємо скільки на це треба коштів, і що треба робити у першу чергу, оскільки там працюють фахівці, то разом з ними ми введемо шахту в експлуатацію».

Також Сергій Тулуб відповідав і на запитання волинян, вислуховував їхні думки та побажання з приводу передвиборчої кампанії. Народний обранець залишився задоволеним рівнем агітаційної роботи, яка проводиться на Волині членами на прихильниками Партії регіонів, виказав кілька порад, і додав, що завжди готовий вислухати кожного виборця, його зауваження та пропозиції і донести цю інформацію до відома Лідера Партії регіонів.

Степан Старчук


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 607 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |