Friday, 17.05.2024, 07:39

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 22 » Представники Тимошенко порушують законодавство про вибори
Представники Тимошенко порушують законодавство про вибори
11:15
Заява обласної організації Партії регіонів 
 
Команда Віктора Януковича на виборах запропонувала своїм опонентам чесну і конкурентну боротьбу, однак наші опоненти вважають за можливе нехтувати законами і чесними правилами поведінки у виборчих кампаніях, що й роблять впродовж останніх років.
     Оточення Тимо­шенко продовжує робити ставку на скандал і брехню як успішну політичну технологію, маніпулюючи свідомістю громадян і практикуючи подвійні стандарти в усьому. Таке відношення є неповагою до Закону та громадян, яких Тимошенко називає просто «біомасою».
     Програючи в чесній конкурентній боротьбі, представники Тимошенко вдаються до найбрудніших технологій і порушують законодавство про вибори.
     У Луцьку 17 грудня масово розповсюджувалися газети «Факт» з матеріалами наклепницького змісту, що містять неправдиву інформацію про Віктора Януковича. Усі ці «дайджести ЗМІ» не містять вихідних даних про тираж та установу, що цей друк здійснила. Є лише відповідальний за друк Петров В.П. У Луцьку ці «агітки» розкидали вночі у поштові скриньки. Але це їхній почерк, їхні методи, вони завжди так діяли, переступаючи через закон.
     17 грудня 2009 року в місті Володимир - Волинському у філії «Ощадбанку», що знаходиться на вулиці Ковельській, 134, працівник охорони філії Католик Юрій Павлович розповсюджував листівки «Будьте здорові, живіть багато», видрукувані з використанням символіки Партії регіонів. Такого роду «агітаційна продукція» заборонена законодавством.
     Тоді ж у місті «брудні листівки» разом з партійними газетами розповсюджували окремі активісти місцевого осередку НРУ, керівництво якого в особі пана Тарасюка на цей раз уже підтримує Тимошенко. Така собі «чорна демократія» на власний лад.
     Уже 21 грудня з агітаційного намету НРУ у центрі міста Ковеля разом з партійною газетою «Час руху» знову роздавали газети «Факт».
     У загальноосвітній школі села Козин директор Тамара Александрук організувала цілий агітаційний пункт на підтримку пані Тимошенко, хоч не всі батьки та й вчителі поділяють таку позицію.
     Про такі кричущі випадки порушення виборчого законодавства ми повідомили правоохоронні органи і чекаємо від них відповідної реакції.
     Також ми звертаємося до волинян з проханням не піддаватися на такі провокативні дії окремих представників виборчих штабів Тимошенко, оскільки це є порушенням закону. А чинним законодавством про вибори уже передбачена кримінальна відповідальність за такі дії. І відповідати доведеться простим виконавцям, а не ініціаторам таких протизаконних дій.
     Ми вважаємо, що на виборах потрібно переконувати зробленими справами, позицією, програмами кандидатів і ми зацікавлені у чесних, прозорих виборах, тому розраховуємо на мудрість та розуміння волинян.
 
Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 654 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |