Friday, 17.05.2024, 08:54

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 26 » Петро Пронь відвідав Турійський район
Петро Пронь відвідав Турійський район
13:59
У вівторок у Турійському районі з метою зустрічі з виборцями та ознайомлення їх з основними положеннями передвиборчої програми кандидата в Президенти України Віктора Януковича перебувала його довірена особа Петро Якович Пронь.

Петро Пронь наголосив, що основним стержнем передвиборчої програми Віктора Федоровича є турбота про людину, її достойний рівень життя, захищеність з боку держави, а це можливо лише за умови розвитку всіх галузей агропромислового комплексу, прийняття відповідних законів Верховною Радою та неухильне їх виконання. Заслужений будівельник України та керівник будівельної галузі в області в минулому, Петро Пронь висловив своє розчарування станом справ у будівельній галузі регіону, яка через відсутність державних замовлень ледве зводить кінці з кінцями. І це біда всіх будівельних організацій, що не є приватними, бо чиновників заохочують «відкатами» з інших районів області, відповідно вони не дають роботи місцевим будівельникам, не дають держзамовлень.

Ситуація в сільському господарстві, де працівники залишилися без будь-якої підтримки з боку держави надзвичайно складна. Вирощена ними сільськогосподарська продукція немає збуту або реалізується за безцінь, а пальне, техніка, міндобрива та засоби захисту рослин вже давно перевищили економічно обґрунтовані ціни. Приміщення ферм, що колись тішили своєю красою сьогодні вражають руїною та убогістю. Колись плодючі землі заростають бур’янами. До цього часу не врегульовані земельні відносини на державному рівні і вже багато працівників села, які віддали цій прекрасній землі всі роки свого життя, так не дочекались державних актів на землю по вині бюрократів-чиновників. Середній дохід на одного працівника в нашому районі найнижчий в області, а обласний – найнижчий в Україні. Всі ці питання у своїх звітах Петро Пронь повинен донести до В. Ф. Януковича. Після цього у довіреної особи були зустріч із головою райдержадміністрації В. Мазуриком та головою районної Ради, де Петро Пронь, як депутат Волинської обласної Ради від Партії регіонів обіцяв свою допомогу та підтримку у вирішенні певних питань нашого району на обласному рівні. По обіді відбулася друга зустріч Петра Проня з виборцями смт. Лукова та навколишніх сіл. Піднімалися болючі проблеми та питання, не дивлячись на те, що на території Лукова знаходяться величезні поклади білої крейди, що мають промислове значення. Видобування її вже давно призупинено, а бюджет цього селища латається за рахунок субвенцій державного бюджету. Під час перебування у Лукові Петро Пронь відвідав реабілітаційних центр, де завідуюча цього закладу познайомила нас з умовами проживання його мешканців та проблеми установи. На останок Петро Пронь відвідав сім’ю Пашечко та вручив грошову допомогу на лікування його сина. Наступна зустріч довіреної особи від кандидата на пост президента України Віктора Януковича.

Голова Турійської районної організації Партії регіонів

Юрій Близнюк


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 607 | Додав: volynregion | Рейтинг: 2.0/1 |