Friday, 17.05.2024, 04:56

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 20 » Петро Пронь: «Ми доведемо, що представники діючої влади, «плигають вище голови», обіймаючи посади, до яких вони не доросли».
Петро Пронь: «Ми доведемо, що представники діючої влади, «плигають вище голови», обіймаючи посади, до яких вони не доросли».
09:41
«Ми розпочали свою діяльність з того, що почали визначати, які проблеми існують у населення довірених нам районів», - заявив Петро Пронь, який є довіреною особою кандидата на пост Президента України Віктора Януковича на прес-конференції, що відбулася у прес-центрі Волинської обласної Партії регіонів нещодавно.

Петро Пронь разом з енергійною командою активістів та членів Партії регіонів вестимуть агітаційну роботу на території виборчого округу №20 з центром у місті Горохові, сюди входять: Горохівський, Локачинський, Рожищенський та Турійський райони.

Петро Пронь твердо вірить у перемогу Віктора Федоровича Януковича на президентських виборах – 2010 і дивується, чому нині представники діючої влади ніяк не можуть второпати, що вони «плигнули вище голови», ризикуючи добробутом країни та її громадян, коли обійняли посади, до яких вони ще не доросли».

Про це свідчить те, що сьогодні повністю зруйнована банківська система, тотально корумпованою є судова система, з органами внутрішніх справ - ситуація аналогічна, - сьогодні людина не може сподіватися на жодну з гілок влади у вирішенні своїх питань. «Вся справа у тому, - переконливо пояснює Петро Пронь, - «будь-яка людина має межу своїх власних можливостей». Тобто для того, щоб керувати країною потрібно мати хист і, для того, щоб керувати підприємством – теж потрібен хист, якщо історик очолюватиме  Міністерство регіонального розвитку та будівництва України  – одна справа, але якщо це міністерство очолить будівельник за фахом – то буде вже інша зовсім справа. А в цьому уряді, на його думку, все давно переплутано, існує абсолютна невідповідність: за фахом людина мала б займати одну посаду, проте обіймає таку, що до її спеціалізації не має жодного відношення.

Петро Пронь вважає, що цього разу для того, щоб перемогти є підстав більше, ніж достатньо. Партія регіонів, за його словами, досягла такого рівня, що люди тепер розуміють хто є хто і вірять у її перспективне успішне майбутнє, бачать, що це єдина команда, що складається з дійсно досвідчених професіоналів, знавців своєї роботи, яка здатна вивести країну з економічної прірви, зупинити фінансове свавілля чинної влади, та врешті-решт дати українцям всі шанси жити гідно, а не бідно. Одним з основних завдань, які ставить у своїй передвиборній програмі Віктор Янукович - досягнення того, щоб звичайний пересічний громадянин був впевнений у завтрашньому дні, пишався тим, що він українець, а не жебракуючи, шукав місце для підробітку на чужині, як, у зв’язку зі скрутним становищем, вимушені робити багато українців. «І це не просто лозунги», - зазначає Петро Пронь і додає, що «насамперед потрібно відродити галузь вітчизняного виробництва». Він переконаний, що Україна здатна сама себе забезпечувати, бо жити, займаючи кошти, і, працюючи на одні борги, які щосекунди зростають, - не вихід.

«Те, що відбувається зараз у сільському господарстві – просто нонсенс», розповідає Петро Пронь, - «влада вирішила, що льон вирощувати на Волині невигідно, картоплю – теж невигідно, скоро й буряк перестане бути вигідно вирощувати, тепер господарствам нікуди здавати свинину та яловичину, тварини втрачають вагу, і, відтак, і свою цінність». Проблеми сільського господарства стоять мало не на першому місці для Волинської області зокрема, адже Волинь – аграрна область. На сьогоднішній день з огляду на діяльність Президента та прем’єр-міністра українці розуміють, що їх просто обдурили, навішали у свій час «локшини на вуха», наобіцяли всього найкращого, і забули одразу після того, як вкрали перемогу у 2004 р. Виявилося, що для помаранчевих дуже цінним є талант «правильно» підраховувати голоси, однак, цього разу, підкреслив Петро Пронь, - жодних фальсифікацій, і, якщо їх вдасться не допустити, то й другого туру не буде, бо Віктор Федорович одразу здобуде перемогу.



Степан Старчук

За матеріалами прес-конференції

Волинської обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 551 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |