Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 18 » Олександр Курилюк: «Ми проводимо передвиборну кампанію в рамках законодавства».
Олександр Курилюк: «Ми проводимо передвиборну кампанію в рамках законодавства».
17:15

На прес-конференції довірених осіб, що відбулася 17 грудня у прес-центрі Волинської обласної організації Партії регіонів, одним з найболючіших питань, які обговорювали довірені особи від кандидата на пост Президента України Віктора Януковича були проблема фальсифікації виборів – 2010.

Відомо, що днями Віктор Федорович запропонував підписати Кодекс честі виборів-2010, однак опоненти даного кандидата не поспішають ставити свої підписи. Прихильники Партії регіонів, мабуть, найбільше серед усіх інших зацікавлені в тому, щоб вибори пройшли чесно та прозоро. «Ми проводимо передвиборну кампанію в рамках чинного законодавства. В цьому полягає одна з наших основних переваг», - переконливо заявив Олександр Курилюк, заступник голови Волинської обласної організації Партії регіонів. Він зауважив, що однодумці Партії регіонів на чолі зі своїм Лідером докладуть максимум зусиль для того, щоб забезпечити виборчий процес на Волині: «Для цього ми готуємо спостерігачів, у нас потужний юридичний супровід, відтак, ми адекватно реагуватимемо на сумнівні з точки зору закону кроки наших опонентів, таким чином зможемо захистити волевиявлення виборців і розраховуємо тільки на успіх у цій виборчій кампанії», - наголосив Олександр Курилюк. 

 Крім того, як довірена особа Віктора Януковича, заступник голови ВООПР повідомив, що, на жаль, уже на сьогодні у Луцьку відомі випадки брудних передвиборчих технологій, що застосовують опоненти. В Луцьку почали поширювати агітпродукцію незрозумілого походження та без вихідних даних, як, наприклад, газета «Факт», що розповсюджується через поштові скриньки. У цьому друкованому виданні опубліковано матеріал, який просто ображає гідність кандидата на пост Президента України Віктора Януковича; сіті-лайти по місту з зображенням Віктора Януковича та чинного Президента, на якому вони обіймаються і, мовляв, це значить, що між кандидатами існує домовленість про те, що коли Янукович стане Президентом, то він призначить прем’єр-міністром України Віктора Ющенка – цілковитий абсурд, адже Лідер регіоналів уже неодноразово повторював про те, що Ющенко – це опонент, і що тільки команда однодумців Партії регіонів зможе реалізувати програму, з якою Янукович йде у Президенти. Зрозуміло, що подібні плітки поширюються з наміром відібрати електорат Ющенка та знизити рейтинг Януковича на західні Україні, який невпинно та стабільно зростає, незважаючи на всі ті брудні потуги опонентів перешкодити цьому. Олександр Курилюк додав, що не допоможе їм і те, що вони залучають у своїх передвиборчих кампаніях адміністративні ресурси країни, бо на цей раз справедливість восторжествує і Україна нарешті буде виведена з економічної, політичної та соціально-культурної прірви. 

Степан Старчук

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 552 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |