Friday, 17.05.2024, 06:50

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 19 » Цього разу – перемога за НАМИ!
Цього разу – перемога за НАМИ!
14:23
«Сьогодні перевага Партії регіонів полягає в тому, що ми йдемо до людей із правдою, чесно розповідаємо про ситуацію, що склалася в Україні, і пропонуємо реальні способи вирішення сьогоднішніх проблем» - Олександр Курилюк, заступник голови Волинської обласної організації Партії регіонів, а також затверджений ЦВК як довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора Януковича, - округ №21.

До даного округу належать з центром у м. Ковель: Ковельський, Старовижівський, Ратнівський, Шацький, Камінь-Каширський райони.

 Олександр Курилюк, висвітлюючи головні аспекти своєї активної агітаційної діяльності днями на прес-конференції у Волинській обласній організації Партії регіонів, зауважив, що «завдяки» бездарному керуванню помаранчевих протягом 5 років накопичилося надзвичайно багато проблем соціально-економічного та суспільно-політичного характеру, то потрібно буде докласти максимум зусиль задля того, щоб донести до виборців основні положення програми кандидата у Президенти Віктора Януковича «Україна - для людей», викласти його позицію з приводу тих чи інших запитань, тим самим виправдати сподівання за довіру Віктора Федоровича так, щоб кожен громадянин зміг зробити правильний вибір. Олександр Курилюк переконливо ствердив: «Наша перевага полягає в тому, що ми йдемо до людей із правдою, чесно розповідаємо про ситуацію, яка склалася в Україні, і пропонуємо реальні способи вирішення сьогоднішніх проблем». Будучи впевненим у майбутній перемозі на президентських виборах, Олександр Курилюк повідомив, що після того, як Лідер партії регіонів очолить державу, потрібно буде грамотно організовувати роботу, щоб поступово навести елементарний порядок у країні, відновити стабільність, розібратися з державними фінансами, налагодити чітку роботу влади. Тому в процесі агітаційної роботи варто робити акцент на основних положеннях програми, на тому, що конкретно пропонує Віктор Янукович, пояснювати , що завдяки застосуванням цих пропозицій стосовно Волині добробут її жителів буде помітно поліпшуватися. У найближчий час, після завершення президентських виборів, волиняни відчуватимуть суттєві зміни, починаючи від виконання прямих обов’язків органів влади і закінчуючи вирішенням найбільш нагальних проблем, які вже не один рік поспіль турбують мешканців Волині. 

Нещодавно Олександр Курилюк відвідав Ратнівський район, спілкувався з виборцями і в результаті чого зробив висновки, що населення перебуває у розпачі, люди вкрай розчаровані політикою діючої влади, їх пригнічує невпевненість у завтрашньому дні, вони потребують змін.

 Наприклад, вчителі та лікарі села Заболоття повідомив Олександр Курилюк не розуміють, чому влада відмовляється підвищувати їм зарплати та пенсії, категорично відкидають усі «відмазки» чинного уряду, адже розмір оплати праці працівників даних професій просто відверто принижує їх. Медперсонал у сільських лікарнях не може забезпечити хворого найнеобхіднішим, а у школі с. Заболоття, де уже три роки поспіль тече дах, сільська влада до нині не потурбуватися й про ремонт шкільного приміщення. Досі немає підручників для 9 класів, незважаючи на те, що сьогодні уже листопад, і діти змушені вчитися без них. 
     Відомо, що командою Партії регіонів створюється база даних, у якій по кожному району ведеться облік проблем та питань, які необхідно буде вирішити у першочергово. Після приходу Віктора Федоровича, закономірно, що буде відбуватиметься зміна уряду, і з згідно з передвиборною програмою Віктора Януковича, яка була доповнена та вдосконалена під керівництвом опозиційного міністра фінансів Миколи Азарова, проблеми ліквідовуватимуться реальними способами, продуманими та зваженими методами, що представлені у ній. Віктор Янукович визначив головні завдання своєї програми – припинення процесу зубожіння населення та подолання бідності, адже громадяни такої великої країни не повинні так жити. Існуюча команда висококваліфікованих професіоналів, з достатнім досвідом роботи, - опозиційний уряд, - висували чимало грамотно обґрунтованих економічних пропозицій діючому урядові, проте той просто ігнорував їх. Уряд Януковича б ніколи не вчинив так з фінансами, як вчинила прем’єрка зі своїми однодумцями. 

 Сьогодні в українського народу відбувається переоцінка бачення подій періоду президентських виборів 2004р., люди згадують обіцяне помаранчевими, і, на щастя, тепер можуть відрізнити правду від омани. Досі багато хто сумнівається у правомірності результатів попередніх виборів, проте це все залишається на совісті помаранчевих. «Їхні технології, їхні методи підрахування голосів, маніпуляції свідомістю виборців більше не спрацюють, ніхто не зможе вкрасти в нас перемогу» - запевняє Олександр Курилюк. За його словами на Волині показник підтримки Віктора Федоровича Януковича буде близько 25-30%. 

Степан Старчук

За матеріалами прес-конференції

Волинської обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 528 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |