Friday, 17.05.2024, 08:11

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » 2009 » November » 16 » "Ми повинні не на сто, а на двісті відсотків бути компетентними в усіх питаннях..."
"Ми повинні не на сто, а на двісті відсотків бути компетентними в усіх питаннях..."
10:37
14 листопада у Луцьку відбулось чергове засідання ради Волинської обласної організації Партії регіонів. Приводом для зустрічі голів місцевих партійних організацій стали ряд організаційних питань, які виникли в ході передвиборчої кампанії, а також 9-річниця з часу створення обласної організації Партії регіонів. 
     Голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко у ході засідання наголосив на тому, що період передвиборчої кампанії надзвичайно важливий: «Я розумію, що наша діяльність на сьогодні пов’язана зі значним напруженням, але кожен з нас повинен розуміти, наскільки великою є міра відповідальності за кожен крок. 9 років обласній організації – це вагомий термін, ми повинні виправдати завдання, які стоять перед нами. Тому наголошую, кожен керівник організації, його заступники повинні бути не просто на сто, а на двісті відсотків компетентними в усіх питаннях, які стосуються виборчого процесу і пріоритетів нашого кандидата Віктора Януковича».
     В ході засідання керівники міських та районних організацій Партії регіонів поділилися досвідом, який уже встигли отримати в ході передвиборчої кампанії, розповіли про усі «за» і «проти». 
Олександр Курилюк, заступник голови обласної організації Партії регіонів наголосив, що вирішення усіх питань у спільному колі однодумців є доволі ефективним: «Ми повнні аналізувати кожен наш крок, розуміти його доцільність і відповідність до ситуації. Виборча кампанія повинна бути ефективною та результативною. Кожен учасник має сумлінно підходити до виконання своїх обов’язків. Ми йдемо до людей з правдою про реальну ситуацію в країні. Все, про що ми говоримо базується на основі незаперечних фактів» - наголосив Олександр Курилюк.
     У ході свого виступу Іван Смоленг, голова Луцької міської організації Партії регіонів, на підтвердження сказаного, навів свіжий приклад виставлення агітаційних палаток у Луцьку. На його думку, цей випадок показав, наскільки позитивне ставлення до регіоналів в обласному центрі: «Нам було дуже приємно, адже за 3 години в лави Партії висловили згоду вступити понад 300 чоловік, а тих, хто висловлював прихильність, було принаймні втричі більше»
 У ході урочистої частини засідання головам міських та районних партійних організацій, а також активу партії були вручені грамоти від імені Віктора Януковича. У них, лідер Партії регіонів висловив вітання з приводу 12-ї річниці з часу створення Партії регіонів, а також 9-ти річчя Волинської обласної організації Партії регіонів. Віктор Янукович подякував нагородженим за політичну активність, вірність партійним ідеалам та принципам та енергійну роботу.

На завершення засідання? Олександр Башкаленко наголосив усім присутнім: «Кожен керівник організації повинен бути прикладом для місцевих партійців. Агітатор Партії регіонів має розуміти, що уособлює собою обличчя партії і представляє Лідера. В першу чергу, як би прозаїчно це не звучало, ця людина повинна мати ідею і відстоювати її». 

Прес служба обласної організації Партії регіонів




Категорія: Волинські новини | Переглядів: 520 | Додав: volynregion | Рейтинг: 2.0/1 |