Friday, 17.05.2024, 08:11

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 20 » Тільки у Віктора Януковича монолітна висококваліфікована команда досвідчених професіоналів
Тільки у Віктора Януковича монолітна висококваліфікована команда досвідчених професіоналів
18:02
Згідно з постановою ЦВК одним з довірених осіб кандидата на пост Президента України Віктора Януковича став Володимир Масалов – виборчий округ № 22 з центром у Луцьку, до складу якого входить наш обласний центр.

Під час попередніх президентських виборів Володимир Масалов був незалежним депутатом. На прес-конференції Волинської обласної організації Партії регіонів, що відбулася днями, він розповів, що у 2004 році люди дуже хотіли змінити владу, сподіваючись на покращення становища країни. Проте, незважаючи ні на що, і тоді він інтуїтивно зупинив свій вибір на Вікторі Януковичу. Володимир Масалов згадував як придивлявся до так званих помаранчевих, намагався зрозуміти, чого вони хочуть і як збираються виконувати те, що так ревно обіцяли людям. Втім, якщо раніше можна було просто здогадуватися про наслідки їхньої політики, то на даний момент результат діянь чинної влади відчули сповна і всі -– тотальне зубожіння українського народу, усіх верств населення в цілому.

Володимир Масалов вважає, що для простої людини найкращим агітатором є її холодильник, коли відкриваєш його і бачиш, що там всередині. Був час, коли він відійшов від політичних справ, однак те, що відбувається в Україні нікого не може залишити байдужим. Тому, коли колишній військовий отримав пропозицію стати довіреною особою Віктора Федоровича, то вирішив прийняти її, і повернувся у політику, бо жити у такому безладі, мати пряму можливість вплинути на події своєю діяльністю і не робити цього – перш за все було б просто громадянським гріхом.

«Є можливо й інші кандидати, які є хорошими людьми, непоганими спеціалістами, проте тільки у Віктора Януковича - міцна монолітна висококваліфікована команда досвідчених професіоналів. Лідер Партії регіонів уже продемонстрував свій справжній хист політичного та громадськог діяча, коли у свій час очолив уряд України, тому немає жодних сумнівів у тому, що лише він буде успішним Президентом, істинним знавцем своєї справи» - з упевненістю зазначив Володимир Масалов. Він розповів, як нещодавно зустрічався з Віктором Януковичем, і ще раз переконався у власній правоті з приводу свого незмінного вибору. Команда цього кандидата на пост Президента України була і при владі, і в опозиції, тому розуміє ситуацію, що склалася в країні з усіх сторін.

«Досить сперечатися, з’ясовувати стосунки, ображати одне одного, адже ми маємо неабиякий шанс кардинально змінити становище нашої країни: зробити її економічно й політично розвинутою та з високим рівнем життя населення, - сказав Володимир Масалов і додав, що саме про це він буде говорити виборцям свого округу: «впевнений, що мені повірять і зроблять єдино правильний вибір на президентських виборах 2010 року – підтримають кандидата від Партії регіонів Віктора Федоровича Януковича».


Степан Старчук

За матеріалами прес-конференції

Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 616 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |