Friday, 17.05.2024, 08:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 3 » Т.Доманська:"По завершенню зимових свят, ми відзначатимемо і перемогу Януковича"
Т.Доманська:"По завершенню зимових свят, ми відзначатимемо і перемогу Януковича"
09:48
Україна входить у передвиборчу президентську кампанію. Прогнозують, що ця кампанія буде ще жорсткішою і бруднішою, ніж 2004 року.

Події п’ятирічної давнини повертають мене у спогади про те, як мені, голові дільничної комісії, тоді ще прихильнику Партії регіонів (зараз вже її члену) доводилося самотужки відстоювати свою позицію, боротися за право вибору голосувати за Віктора Федоровича Януковича.

Згадую гоніння, які пережила вся моя сім’я. Суд напередодні виборів. Тоді, на суді, я стояла одна проти 5 «нашоукраїнців», які запевняли 3 суддів у порушенні мною Закону про вибори президента України. Колишній голова облдержадміністрації, а тоді ще у 2004 році, голова обласної партії «Наша Україна» Володимир Бондар, схопив за мантію одного з суддів і сказав, що той понесе покарання за те, що я виграла судову справу.

Згадую, як на нашу виборчу дільницю вже о 6 годині ранку прибуло 60 спостерігачів з кінокамерами, фотоапаратами. Їхнє завдання було скомпрометувати мене, як щирого прихильника кандидата у президенти України В.Ф. Януковича.

Після виборів були і прокуратура, а потім і спроба звільнення з роботи. Та все це не змогло ні мене, ні членів моєї сім’ї зломити нас, змінити свою позицію, перекинутись у інший бік.

Час - хороший лікар. Він лікує не тільки тіло, а й людські душі. І дуже приємно усвідомлювати те, що думка багатьох людей про наших можновладців змінилася. Економічна криза в країні, відсутність дієвого механізму підтримки сільськогосподарського виробництва, байдужість держави до проблем селян – все це зумовило людей не довіряти більше нинішній владі, її безглуздій внутрішній владі, її безглуздій внутрішній і зовнішній політиці.

Все більше і більше зростає прихильників Партії регіонів, поповнюється партійний її склад, про що свідчить і той факт, що на території нашої Горишненської сільської ради створено 3 первинних партійних організації, з яких 2 легалізовано, а 1 готується до легалізації. Створено на базі проекту «Депутатська піраміда» центр агітаційної та пропагандистської роботи в низинних партійних організаціях. Крім того, було підтримано також і проект «Агітаційний пункт В.Ф. Януковича». Результат виборчої кампанії буде залежати і від належної підготовчої роботи, від вирішення всіх організаційних питань, від якісного складу членів ДВК.

Пік виборчої кампанії відбуватиметься у період зимових свят. Ми віримо, що на їх завершення ми будемо святкувати ще одну надзвичайну подію – перемогу Віктора Федоровича Януковича на виборах Президента України. Докладаймо всіх зусиль, щоб ця перемога була впевненою. Бажаю всім міцного здоров’я, витримки, рішучості і віри у нашу перемогу.

Голова Горишненської сільської організації Партії регіонів

Доманська Тетяна Володимирівна


Категорія: Твоя думка - важлива | Переглядів: 809 | Додав: volynregion | Рейтинг: 1.0/1 |