Friday, 17.05.2024, 03:50

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 14 » Кредит довіри народу до Тимошенко вичерпаний
Кредит довіри народу до Тимошенко вичерпаний
16:33
Антирейтинг Ю. Тимошенко досяг історичного максимуму. Близько 70% опитаних компанією «ФОМ - Україна» українців не схвалюють дій Тимошенко на посаді прем'єр-міністра. За результатами опитування 1000 мешканців українських міст та сіл, проведене соціологами на початку грудня 2009 року, виявлено, що громадяни вкрай незадоволені наслідками бурхливої діяльності «унікального» уряду на чолі Тимошенко.

Згідно з даним дослідженням, понад 40% респондентів підтримують відставку Тимошенко з поста прем'єр-міністра, бо люди переконалися у повному непрофесіоналізмі цієї влади, а будувати сильну державу без підтримки народу неможливо. Відмовляючись визнати очевидний факт, Тимошенко звинувачує соціологів у продажності. Як завжди, вона не хоче визнати власні помилки, а натомість шукає нових ворогів. Однак зовсім незабаром прем’єр-міністр таки матиме чудову нагоду переконатися у правдивості оголошених цифр. Якщо Україна піде шляхом обману та боргової кабали, що пропонує Тимошенко, то країна не матиме жодного шансу на прогрес. «Тимошенко робить ставку на неправду й ненависть. Я роблю ставку на правду й об'єднання народу. І це - найвища ставка. Тому що це - ставка на стабільність і добробут усіх громадян. Це - ставка на будівництво сильної України», - заявив кандидат у президенти Віктор Янукович. За весь період своєї роботи діюча влада не зробила висновків з найближчого минулого. Вона продовжує сіяти ненависть, йти шляхом війни всіх проти всіх, прирікаючи нас на вічну кризу, відсталість і зубожіння.

Україна потребує стабільності та спокою після п'яти років хаосу, спричиненого розбратом між представниками помаранчевої влади. Ефективний лідер у країні є, і його прихід до влади - питання часу. За даними опитування, проведеного Інститутом соціальної й політичної психології Академії педагогічних наук України, у випадку виходу в другий тур президентських виборів двох кандидатів: Януковича й Тимошенко, - за Лідера Партії регіонів проголосують на 13% більше виборців. А за даними компанії «ФОМ - Україна», перевага на користь Віктора Януковича складе 16%.

Це прекрасно розуміє кандидат від збанкрутілої влади Юлія Володимирівна. Чіпляючись за владу, вона опустилася до свавілля й беззаконня. Куплені БЮТ люди з Верховного Суду хочуть відібрати в народу право на вибір президента на вільних і демократичних виборах. Політичні шахраї хочуть, щоб президента обирали не громадяни, а «зваричі» за «колядки» від олігархів БЮТ.

Розігрується брудний сценарій 2004 року, щоб суд своїм рішенням знову скасував підсумки народного волевиявлення. Прем'єр починає маніпулювати громадською думкою, розкручує сценарій фальсифікації виборів із використанням адміністративного ресурсу уряду.

Для початку Ю. Тимошенко пішла шляхом навішування ярликів та сипанням всіляких образ на дресу Лідера опозиції Віктора Януковича.

Потім сама Тимошенко та її вірні лакеї на кшталт Юрія Луценка почали відверто погрожувати, що вони, мовляв, «не допустять Віктора Януковича до влади». Навіть якщо за нього проголосує більшість населення країни. Тобто заявили, що готові піти на важкий злочин – узурпацію влади та здійснення антиконституційного заколоту.

Знову погрожують майданом. Тільки хто тепер піде за банкрутами? Партія регіонів переконана - ці жалюгідні потуги не приведуть Тимошенко до перемоги. Ні, зомбі знайдуться, знайдуться й ті, хто постоїть за 100-200 гривень на Майдані. Але здорова більшість нашого суспільства не підтримає авантюристів, тому що народові України не потрібний президент-інтриган, президент-брехун, президент-махінатор. Цього разу збанкрутілим помаранчевим вождям державний переворот здійснити не вдасться.

Василь Квітка


Категорія: Аналітика | Переглядів: 571 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |