Friday, 17.05.2024, 04:15

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » November » 26 » І. Смоленг: "Ми прагнемо бути корисними людям, а не муляти їм очі наметами"
І. Смоленг: "Ми прагнемо бути корисними людям, а не муляти їм очі наметами"
11:00
Якими є цілі Лідера Партії регіонів? Якими будуть його перші кроки після вступу на президентську посаду? Які пріоритети у роботі має Лідер Партії регіонів Віктор Якукович? 
Ці та інші питання цікавили лучан, які підходили до наметів з агітаційними матеріалами кандидата у президенти Віктора Януковича. Про перебіг агітаційної кампанії, її попередні результати, ми поцікавилися у голови Луцької міської організації Партії регіонів Івана Смоленга.
 
Розкажіть, чому виставлення агітнаметів почалося з часу офіційного початку передвиборчої кампанії? Не секрет, що в окремих кандидатів цей процес триває ще з літа.
 
Ми прагнемо бути корисними людям, а не муляти їм очі наметами. Ми виставили 12 наметів, мета такої масовості – привернути увагу. Я більш ніж впевнений, що така масштабність значно краще запам’ятається людям, ніж поодинокі незмінні намети з дня в день, як в інших партіях, і мерзлі студенти, які зазвичай не зацікавлені у процесі. У зв’язку з цим ми прийняли рішення про те, що в одному з районів міста, раз на тиждень будуть проводитись подібні акції.
 
 А як фінансують агітаторів Партії регіонів?
 
Можете вірити, можете – ні, але нашим агітаторам ми не платимо нічого. Ці люди приходили до нас через свої переконання, з ними проводилась співбесіда. Відвертим «заробітчанам», яким байдуже на кого працювати, ми відразу показували на двері, адже з таких толку не буде ніякого, до того ж сам кандидат з таким горе-агітатором, постане не в найкращому світлі. Це все наша ідейна молодь, ви можете самі запитати у будь-кого з тих, хто стояв у наметі, скільки їм платять, і кожен вам скаже, що не отримав жодної копійки. Приходила маса наших прихильників. Ми складали списки і ось можу вам продемонструвати: ці люди без вагань вказували адресу, номер телефону – це означає, що вони вже є потенційними прихильниками партії та Віктора Януковича.
 
З позиції часу, що ви можете сказати про вплив Партії регіонів загалом та Віктора Януковича зокрема на теренах обласного центру?
 
Можу стверджувати однозначно, що наші позиції в місті досить міцні і з часом ми завойовуємо все більшу прихильність серед мешканців міста. Люди стали більш відкритими у висловленні своїх думок. Я сам неодноразово спостерігав, як до агітаторів підходили люди і ділилися переживаннями від важких умов сьогодення. Громадяни вже відкрито заявляють, що вони готові голосувати за Віктора Януковича.
 
Як люди реагували на агітаційні намети Віктора Януковича?
 
Про інформаційну ефективність кампанії я можу сказати цифрами: з 9.30 до 15.00, за період нашого перебування на Театральному майдан Луцька, люди взяли газети «Время регионов» - 1000 примірників, обласної партійної газети «Волинь-регіон» - 300 примірників, 750 календариків, 450 брошур, 750 примірників з програмними засадами Віктора Януковича, ручок – 1600, значків – близько 500. Все це вказує на те, що ми маємо прихильників. Навіть, якщо скинути кілька відсотків на похибку, то все одно цифра велика. До речі, після завершення агітаційного заходу на площі не були розкидані ані газети, ані календарики, в смітниках також не було агітаційних матеріалів, все це означає, що діяльність Віктора Януковича цікавить мешканців Луцька і ми надалі всіляко сприятимемо їм інформаційним поясненням цілей нашого Лідера.
 
Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 548 | Додав: volynregion | Рейтинг: 3.0/2 |