Friday, 17.05.2024, 07:38

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 2 » Громадські організації Волині гуртуються навколо Віктора Януковича
Громадські організації Волині гуртуються навколо Віктора Януковича
12:41
Все більше громадських організацій об’єднуються навколо кандидата у Президенти України Віктора Януковича. 
     Днями у Києві, свою довіру до Лідера Партії регіонів висловили ряд громадських організацій, їхні представники переконані, що тільки мудрий та сильний керівник здатний змінити критичну ситуацію в державі. На Волині громадський рух також дедалі більше орієнтується у політичних вподобаннях на кандидата у Президенти Віктора Януковича.
      Підтвердженням цьому була нещодавня зустріч з представниками Волинської обласної громадської організації «Асоціація Волинь правова». Захід відбувся в рамках проекту «Взаємодія з громадськими організаціями та національними меншинами». Під час зустрічі, ініційованої Волинським обласним виборчим штабом Партії регіонів, активісти громадської організації ставили запитання та цікавилися шляхами реалізації передвиборчої програми Віктора Януковича - «Україна для людей».
     Керівник відділу Волинського обласного штабу Партії регіонів Лідія Ясинська розповіла, що сьогоднішня ситуація в країні вимагає докорінних змін і ніхто, особливо молодь не повинна залишатися осторонь. Вона наголосила на тому, що потрібно бути як ніколи пильними, оскільки досить часто урядові обіцянки, не підкріплені жодними правовими документами, відтак, людям потрібно пояснювати де правда, а де звичайний популізм.
     Володимир Масалов, довірена особа кандидата у Президенти Віктора Януковича, висловив сподівання, що взаємодія з громадською організацією «Асоціація Волинь правова» буде взаємокорисною, адже саме передвиборчий період є для юристів хорошим практичним майданчиком, рівно, як і співпраця партії з освіченою молоддю важлива для Партії регіонів і для Віктора Януковича зокрема.
     У свою чергу голова громадської організації «Асоціація Волинь правова» Віктор Мацюк запропонував створити робочу групу, яка буде підтримувати кандидатуру Віктора Януковича та проводитиме роз’яснювальну роботу програмних засад кандидата у Президенти від Партії регіонів. Він зазначив, що рішення про підтримку кандидата від Партії регіонів попередньо було прийняте на загальних зборах організації. Як наслідок, 25 листопада підписана спільна угода про взаємодію між організаціями.
     Варто зауважити, що співпраця з громадськими організаціями активізується не тільки на рівні області, а й у районах та інших містах Волині, де голови громадських об’єднань також висловлюють бажання детальніше розглянути програмні засади Віктора Януковича. Багато з тих, хто тісніше знайомиться з командою лідера Партії регіонів та принципами політичної діяльності кандидата у Президенти, стають не лише прихильниками Віктора Януковича, а й висловлюють бажання вступити у лави партії. Варто зазначити, що під час чергової зустрічі, 28 листопада, з представниками громадської організації «Асоціація Волинь правова», Партія регіонів поповнилася представниками молодіжного правового середовища.

 
Прес-служба Волинської обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 712 | Додав: volynregion | Рейтинг: 3.0/2 |