Friday, 17.05.2024, 07:59

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » December » 4 » ВОНА на чолі політичної корупції нищить країну?
ВОНА на чолі політичної корупції нищить країну?
13:02
«Політична корупція «білих та пухнастих» у місті Луцьку - це гидкий паразит, що вчепився до прав і свобод простого люду і нещадно висмоктує все цінне. Політичній корупції властива демагогія, сірість, непрофесійність, хитрість, підлість та вміння проявляти себе у єдиній сфері – кримінальній», – вважає директор виробничо-комерційного підприємства «Вестбудсервіс» Анатолій Вовк.

 Він уже неодноразово звертався до правоохоронних органів та органів міського й обласного самоврядування, прагнучи віднайти справедливість у ситуації, що склалася у його бізнесових справах. А річ ось у чому: у 2001 році згідно з умовами, що визначені національним законодавством  виробничо-комерційним підприємством "Вестбудсервіс» у  колективного підприємства "Промбуд 6" було придбано земельну ділянку та гаражі площею 180,1 м2, що по вул. Індустріальна-2 в Луцьку.  Однак, це матеріальне майно успішно використовували у господарській діяльності недовго. Тому що кілька років по тому, КП «Промбуд 6» атакували рейдери. Це явище нерідкісне зараз, тому пояснювати весь процес захоплення підприємств, коли за одну добу скуповують акції, не будемо. 

 Отже, відбулася зміна керівництва. Як відомо, нова мітла мете по-новому: договір на купівлю-продаж гаражів ВКПП «Вестбудсервісу» представники нового керівництва в особі Романа Бондарчука вирішили визнати недійсним. Крім того, було піддано сумніву ще ряд господарських операцій, які проводили колишні керівники КП «Промбуд 6». У 2006 році рейдери розпочали безмежну кількість судових справ, з метою відібрати майно у «Вестбудсервіс», представники якого, не погоджуючись з таким станом справи, взяли участь уже в сімдесяти семи судових засіданнях. 

 На даний момент на майно накладено судовий арешт. Втім, нинішніх господарів КП «Промбуд 6», очевидно, не обходить ні це, ні те, що по великому рахунку майно вже їм не належить, інакше як пояснити той факт, що вони, ніби нічого не сталося, перепродали ті ж гаражі та землю товариству з обмеженою відповідальністю «Деймос М». До речі, оформили власність за звичайним договором без нотаріуса, і з якого дива у суді цей договір на продаж визнали дійсним. Причому Анатолій Вовк дізнається про цей факт випадково, завдяки судді господарського суду Петру Слободяну. Схоже на нісенітницю те, що рейдери у судовому порядку примудряються продавати матеріальну власність, яка їй не належить, водночас намагаючись її собі ще й відсуджувати. Незважаючи на позитивні рішення, які приймали правоохоронні органи на користь «Вестбудсервісу» якимось просто фантастичним чином праця майже сотні державних правоохоронців щоразу виявляється марною. До речі, подейкують, що по вул. Ковельській-3 у місті Луцьку знаходиться свого роду центр по правовій консультації для рейдерів, а консультації надають там прихильники БЮТ. На думку Анатолія Вовка, який не втрачає надію відшукати справедливість, і звернувся навіть до Верховного суду, політична корупція є прямою загрозою інтересів України, бо навряд чи тільки «Вестбудсервіс» зіштовхнувся з такою проблемою, і якщо не зупинити політичну корупцію «білих та пухнастих», то ВОНА знищить державу, а ми так і будемо 70% свого часу витрачати не на бізнес та особисте життя, а на суди. 

За матеріалами громадської приймальні

кандидата Віктора Януковича 

Степан Старчук


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 575 | Додав: volynregion | Рейтинг: 1.0/1 |