Friday, 17.05.2024, 08:11

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  July 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Статистика

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Головна » 2009 » July » 15 » Питання виборів хвилює українців
Питання виборів хвилює українців
12:25
Виступаючи в прямому ефірі одного з українських телеканалів лідер ПР відповів на ті питання, які сьогодні найбільше хвилюють українців.

Лідер опозиції підкреслив: «Я впевнений, що ця виборча кампанія об'єднає українське суспільство», - відзначивши при цьому, що саме його політична сила виступила з ініціативою стосовно чесних виборів, і сьогодні докладає зусиль, щоб президентська виборча кампанія була прозорою.

За словами голови Партії регіонів, запорукою проведення чесної і прозорої президентської виборчої кампанії є прийняття нової редакції Закону про вибори Президента України, де необхідно врахувати пропозиції всіх політичних сил, які планують брати участь у виборах глави держави.

Він також висловив пересторогу, що у чергових виборах президента може брати участь велика кількість технічних кандидатів. За його словами, метою цього є зрив виборів.

«Це може бути метою, щоб продовжити будь якими способами життя цієї влади, цього Кабінету міністрів і Президента», - сказав Віктор Янукович і підкреслив, що цього не можна допустити.

Відповідаючи на питання журналістів, лідер Партії регіонів змушений був з прикрістю констатувати, що більше 100 державних програм урядом Тимошенко зупинені і їх фінансування припинено.

Що стосується ситуації у сфері ЖКГ, Янукович відзначив, що проблемами цієї галузі нинішня влада не займається. «У 2008 році не проведено жодної наради з питань підготовки до зими. В цьому році підготовка до зими навіть не проводиться».

За його словами, регіонами всіляко намагаються привернути увагу уряду до цієї проблеми, однак до цього часу їх зусилля не дали успіху.

«Підготовка до зими на регіональному рівні ведеться за рахунок власних ресурсів місцевих органів влади, і усі проблеми пов’язані з підготовкою до зими проявляться з настанням холодів. Адже де тонко, там і рветься», зазначив Віктор Янукович.

Він також зауважив, що з наближенням дати президентських виборів і в контексті владних амбіцій прем’єра, багато дій уряду стають абсолютно непередбачуваними, додавши при цьому: «Щоб довести державу до такого плачевного стану, потрібно мати особливий «талант», і ця влада, на жаль, володіє ним сповна».
Лідер опозиції підкреслив, що необхідним є проведення конституційної реформи. Він висловив переконання, що кожна місцева влада зобов’язана захищати інтереси регіону, який її обрав. Крім того, необхідно чітко розмежовувати повноваження усіх гілок влади, підсумував Віктор Янукович.

Ольга Руда

Категорія: Новини України | Переглядів: 469 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |