Sunday, 28.04.2024, 09:21

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 27 » Досить! Владу - до відповідальності!
Досить! Владу - до відповідальності!
10:15
Скільки б уряд не намагався приховувати реальні показники щомісячного обсягу ВВП і як би не прикривався переходом на міжнародні стандарти щоквартальної подачі звітної інформації про соціально-економічний стан в державі, все ж їм не вдасться прикрити волання людей, які не живуть, а практично виживають в цих тяжких умовах.
Тимошенко, яка засліплена тільки жадобою до влади, не здійснює жодних кроків, які б пополіпшили життя кожного. Усе, на що спромоглася нинішня влада – нереалістичний, популістський держбюджет; укладання газових угод з Газпромом, що завдають державі величезних збитків; лобістські закони, які лише захищають інтереси олігархічних груп, пов’язаних з урядом. Така хаотична, непрофесійна, безвідповідальна діяльність Кабміну чим далі, тим більше заганяє Україну в соціально-економічну прірву.
Бридку кризову кашу, яку заварила Тимошенко, приходиться «розхльобувати» нам, простому народу.
Рівень життя наших громадян катастрофічно падає. Люди змушені економити на власному здоров’ї, обмежуючи себе у споживання якісних продуктів, на медичних послугах, адже ціни на ліки зросли в 2-3 рази. Крім того, не встигають громадяни за стрімко зростаючими тарифами на житлово-комунальні послуги. На сьогодні загалом заборгованість за комппослуги сягає 9,6 млрд. грн.
В той час з швидкими темпами збільшується заборгованість із заробітної плати. Якщо в 2004 р. Уряд В.Ф. Януковича зменшив борг по зарплатні в 2 рази, то Тимошенківська «команда» (інакше не назвеш) протягом 2008 «наростили» борг майже вдвічі, а в січні цього року – ще на 40% (складає 1525,1 млн. грн.).
Номінальна заробітна плата в січні 2009 р. зменшилась на 336 грн. Реальна зарплатня із врахуванням інфляції – на 388 грн. Доходи українців знизились майже вдвічі. Адже, шалені темпи росту споживчих цін знецінюють зароблені кошти. Значно занижені нинішні показники мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, і на основі чого визначені соціальні виплати різного роду, зовсім не відповідають реальній ціновій ситуації.
Промисловість в країні занепадає. Адже, за перші два місяці 2009 року об’єми промислової продукції впали на третину в порівнянні із аналогічним періодом минулого року. Металургійна, хімічна, древообробна галузі переживають спад виробництва на 40%. Машинобудування, про успіх якого так вихваляється уряд, скоротилося більше, чим на половину.
Будівництво в державі також заблоковане. Про спорудження нових будівель вже не говориться, адже ще країна ніяк не може добудувати ті об"єкти, які вже давно розпочаті. Незавершені будівельні споруди на даному етапі перебувають в «кризовій сплячці».
Тривожним є нікудишнє державне бюджетне фінансування. Коштів на програми соціального захисту населення, освітні, оздоровчі, інфраструктурні проекти закладено в держбюджеті до мінімуму. Вперше за 5 років на гривневих рахунках Єдиного казначейського рахунку залишилось всього 1 млрд.395 грн. Ось чому Тимошенко засекречує ці дані від суспільства. Адже, фігурування таких негативних цифр зовсім не співпадає із тими, якими замозолює очі громадянам пані Юля з телеєкранів.
Таким чином, наведені статистичні дані повністю заперечують ті, які надає брехливий Уряд. Заяви Тимошенко про стабільну соціально-економічну ситуацію в країні, є не що іншими, як маніпулюванням усіма нами, що вкотре підтверджує про брудну методику, якою користується леді з косою. Годі вже тримати при владі брехунів! Пора вже змусити зняти із нинішньої влади маску друзів і змусити їх відповісти за все скоєне!

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Новини України | Переглядів: 647 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 5.0/1 |