Sunday, 28.04.2024, 19:50

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 24 » Знущання над країною треба припиняти
Знущання над країною треба припиняти
16:18
27 березня минає сто днів, які Партія регіонів дала владі для поліпшення ситуації в країні. Влада показала свою неспроможність боротися з кризою. І народ каже цій владі: "Ваш час минув – треба відповідати!"
Багато хто з волинян втратив роботу, а в решти - заробітна плата нижча за фактичний прожитковий мінімум. Людям немає за що прогодувати себе і свою сім’ю. Переважна більшість із нас опинилися у кредитній кабалі.
Влада влаштовує в країні “дерибан”! Вона знехтувала Україною і довела її до кризи. Вони брешуть усім нам, що все добре, що країна виходить з кризи. Невже у Ваших гаманцях знову “зашалестіло” чи Ви знову влаштувалися на роботу, Вам вчасно виплачують зарплату?
Ми не можемо дозволити Ющенку і Тимошенко вважати усіх нас, 47 мільйонів українців,  за дурнів.
Усім нам уряд намагається ще більше зменшити соціальні виплати. Тимошенко виступає за те, щоб підняти ряд акцизів і обкласти нас ще більшими податками.
Президент і прем’єр звиклися дурити, звиклися молоти язиком і ні за що не відповідати. Всі їхні коаліції та об’єднання - це чергові авантюри. Немає там ні більшості, немає коаліції, і не буде там роботи.
З приходом кризи ще більше збільшилася їхня балаканина на всю країну та обіцянки, але ніколи нічого вони не зроблять, тому що це – така команда, яка звиклася руйнувати, а не будувати. Це у них така традиці".
Всі ми вже давно зрозуміли, що в ситуації, яка склалася з курсом національної валюти, так само як і в усій економіці України, що перебуває в жахливому стані, вина Нацбанку складає максимум 30 відсотків. Решта вини – на уряді та президентові.
Ми звертаємося зараз до українського народу: у падінні курсу гривні, в першу чергу, винен уряд, його непрофесійна та безвідповідальна політика.
А ці свари між Президентом і прем'єр-міністром, які йшли практично увесь рік... Їм дивуються не тільки в Україні, а й в усьому світі.
А чим закінчується помаранчева влада? Вона поглинула завдяки економічним репресіям всю Україну, всіх громадян і всі галузі економіки та житлово-комунальне господарство... Така політика не може далі тривати. Вона вже всім набридла.
Знущання над країною треба припиняти.
Що ж нам звичайним українцям залишається робити?
Вимагати від влади: підвищити мінімальну заробітну плату та прожитковий мінімум, змінити бюджет, виконати соціальні програми, прийняти реалістичну програму виведення країни з кризи.
Змусимо виконати наші вимоги або змінимо владу!
Україна протестує 27 березня.
Прийдіть о 16.30 годині на Театральний майдан у Луцьку та скажіть цій владі своє "ні"!

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 790 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |