Sunday, 28.04.2024, 20:44

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 18 » Антикризові чи АНТИНАРОДНІ заходи Уряду
Антикризові чи АНТИНАРОДНІ заходи Уряду
13:25
В той час, як міжнародні експерти надають несхвальну оцінку політиці Уряду, сама ж Тимошенко вихваляється своїми антикризовими заходами, стверджуючи, що саме завдяки їм і «спасається» Україна.
Нещодавно Юля з екранів телевізорів виступила із традиційно популістичними гаслами та байками про належне забезпечення та успішну підготовку аграрників до весняно-польових робіт.
Хоча в нас, на Волині – аграрному краї, до весняно-польових робіт готові лише 10% суб’єктів сільського господарства через бак коштів. Державне фінансування аграрного комплексу на 2009 р. в області зменшилось у 2,6 раза. Тобто з 12 обіцяних мільярдів селяни отримають лише 5, що менше недопустимої критичної позначки у 6 мільярдів, яка була представлена аграріями тільки для старту.
Самі експерти міжнародної Організації економічної співпраці та розвитку звітують, що серед усіх країн з перехідною економікою в Україні здійснюється найбільш непослідовна політика в галузі сприяння сільськогосподарським виробникам. Уряд всіляко обкладає вітчизняних аграріїв податками замість того, щоб надавати підтримку. До того ж протягом всього часу перебування Тимошенко в кріслі прем’єр-міністра у державі створювалися сприятливі умови тим, хто завозив продукти з-за кордону, й обмежували тих, хто хотів продавати українські товари за кордоном. Заручитись підтримкою уряду, попри постійні його обіцянки, вітчизняному виробнику не вдалося і вже не вдасться. В Україні спостерігається найбільше зростання цін на продовольство серед країн СНД. Серед негативних факторів експерти вказують також на те, що в нас і досі діє заборона на продаж землі. Хоча у меморандумі між МВФ та українським урядом від жовтня 2008 року серед іншого передбачається також створення функціонального земельного ринку.
Крім сільськогосподарських проблем нависла загроза розпаду промислового сектору. В той же час Тимошенко знову всіх обдурює, коли говорить, що економічна політика, що спрямована проти кризи, дає позитивні результати. Прем’єрка наважується ще й говорити про приріст в усіх виробничих сферах. Якщо Юлія Володимирівна вважає шаленіюче падіння економіки, яке сьогодні спостерігається в державі позитивом, то це не вписується ні в які моральні чи логічні рамки.
З цього приводу слушно зазначив міністр фінансів Опозиційного уряду Микола Азаров, - «цікаво, яким чином потрібно було працювати та завдяки яким заходам уряду вдалося погубити економіку країни більше як на 40%. Це ж треба так працювати, щоб вперше за 15 років з такими темпами впала економіка»! Народний депутата від фракції Партії регіонів наголошує, що постійне відхрещування Тимошенко від дій Національного банку
є брехливим. Адже, саме за вказівки горе-уряду центральний банк держави надав НАК «Нафтогазу» кошти, сумою 35 млд. грн. На думку фахівця регіонала цих грошей вистачило б на збільшення пенсій приблизно на 250 грн. Це не та мізерна надбавка, яку пропонує сьогодні Тимошенко.

Це приклад того, як уряд цими та ряд іншими заходами, які ознаменовані як «антикризові», намагається загнати країну в «могилу», а народ, під яким прикривається хоче обідрати до самісінької ниточки.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Новини України | Переглядів: 691 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 0.0/0 |