Sunday, 28.04.2024, 13:27

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 14 » Люди – не галочки у виборчих бюлетенях - новини Волині
Люди – не галочки у виборчих бюлетенях - новини Волині
16:51
Розвивати реальний сектор економіки, вкладати гроші в розвиток промисловості, формувати внутрішній ринок, поміняти філософію бюджетного розподілу - перейти від бюджету “проїдання” до бюджету розвитку, проявити політичну волю і зробити ряд непопулярних заходів. Якщо влада застосує такий рецепт виходу з кризи, тоді Україна швидко подолає кризу і вийде поверне собі стабільний економічний розвиток, який був за прем’єрства Віктора Януковича.
Ще з весни 2008 року були помітні негативні тенденції, а з осені вже розпочалася наймасштабніша криза і хочу сподіватися, що все найгірше - вже позаду. Сьогодні з впевненістю можемо сказати, що ця криза не була випадковою, а стала наслідком непродуманої популістської позиції помаранчевих. Прикро, що все-так сталося, що постраждали люди і багато хто з нас ще нескоро вийде на попередній рівень заробітків.
Відразу зазначу, що найбільше від кризи постраждали металурги, шахтарі. Хоча, як досі вихвалялася Тимошенко та Ющенко, ці галузі в нас безпроблемні і стабільно приносили і приноситимуть прибутки. Та не все так сталося, як гадалося. Вже зараз можна проаналізувати, що як тільки ці трударі не знайшли собі роботи та замовлень і опинилися на вулицях без зарплат та впевненості у завтрашньому дні, українська економіка відразу стала і фактично зупинилися вся Україна.
Невже до цього влада не бачила, що потрібно допомагати людям робити бізнес, а не всі гроші давати на підтримку банків та класти до власних кишень. Зупинилася економіка, зникли гроші в людей, зникли і в банках, а якби більше спрямовували фінансів на розвиток економіки і допомагали б людям розвивати свій бізнес, то не настільки б важко ця криза вдарили по нас усіх.
Експортне орієнтування економіки зробило свою чорну справу - разом із своїм експортом ми імпортували кризові явища до України. Представники Партії регіонів ще з весни забили на сполох і першими почали говорити про необхідність вживання антикризових заходів, але президент та прем’єрка стверджували, що це все примітивні речі, що в них все – під контролем. Доконтролювалися! Та ще не довго українцям залишилося терпіти поневіряння та ігнорування їхніх інтересів.
Незабаром відбудуться президентські вибори, а за підтримки народу ми проведемо разом і дочасні парламентські вибори і наведемо порядок в Україні, щоб кожен громадянин нашої держави відчув турботу влади не про свої, а про його інтереси, щоб запанувала в оселях українців стабільність та впевненість у завтрашньому дні, щоб народ відчув, що до нього ставляться по-людськи, а не використовують його лише для того, щоб поставити галочку у виборчому бюлетені.
Андрій Волинський

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 684 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 0.0/0 |