Saturday, 27.04.2024, 23:06

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 12 » Чи роздадуть сережки від Тимошенко волинським свинкам?
Чи роздадуть сережки від Тимошенко волинським свинкам?
09:15
Паспорти та індентифікаційні номери зі вступом в СОТ стають обовязковими для всіх українських... тварин! Ні, не подумайте, шановні читачі, що вкотре Вас хтось обізвав, а просто для свиней, корів та іншої худоби у відповідності до сотівських норм - обов'язкові такі документи. Цікаво, якщо вивозитимуть м'ясо цих тварин до інших країн, чи вироблятимуть їм ще й закорднонні паспорти?
95-ий квартал просто відпочиває, поряд з такими жартами нашої влади...
Недарма з першого квітня, дня сміху, чи дурня, набуде чинності "розумне" рішення  влади про обов’язкову ідентифікацію свиней. З цього часу без спеціальної бірки-сережки заборонене вільне переміщення тварин з господарств та забій на м'ясо. Це стосується і тварин, які вирощують у себе вдома селяни. Неідентифіковані тушки вони відтепер не зможуть продати чи здати на м'ясопереробні підприємства. Такі самі тимошенківські сережки повинні мати не лише свинки, а й корови та кози, від непозначених тварин не прийматимуть молоко.
За словами ветеринарів українська влада поставила вимогу, щоб чітко відслідковувати весь шлях національного українського продукту від поля - до столу, тобто від вил - до виделки.
Незважаючи на всю сміхотворність даної ситуації помаранчева влада ще й намагається вкотре заробити і на господарях свинок і на самих поросятах. Плата за таку сережку-бірку братиметься у розмірі - 3,60 грн. з господарств, і 12 грн. - з приватних суб’єктів.
Селяни ж просто в шоковому стані від таких змін і додаткових витрат. На думку людей, незабаром, через таку антилюдську політику влади і намагання заробити на тяжкій людській праці,  вже не буде кого ідентифікувати і з кого брати гроші. Багато селян, особливо пенсіонерів, через вік і труднощі вже відмовилися від вигодівлі багатьох свиней і тримали у власних господарствах лише одну свинку, а тепер і за неї прийдеться платити в карман ветеринарам за ідентифікацію окрім обов'язкової суми і до їхнього сімейного бюджету за візит.
За словами продаців ринків міста Луцька обов'язкова ідентифікація, яка поширилася з початку року на яловичину вже позначилася на кількості цього виду м'яса на прилавках. Невже ми на нашій багатій та щедрій українській землі скоро будем харчуватися однією хімією, як в США? Для чого нам ця проамериканська політика президента та його підлабузників? Ми в Україні живемо! Якщо їм так подобається американський стиль і рівень життя, то нехай туди і мандрують і там живуть.
Андрій Волинський
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 703 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |