Sunday, 28.04.2024, 00:47

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 6 » Звітно-виборна конференція у Володимирі-Волинському
Звітно-виборна конференція у Володимирі-Волинському
17:14
6 березня відбулася позачергова звітно-виборна конференція Володимир-Волинської міської організації Партії регіонів. В порядок денний конференції було включено ряд важливих для місцевих партійців питань, зокрема і організаційних. У роботі конференції взяв участь голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко
Перед початком роботи конференції керівник обласної організації та усі делегати привітали жінок, учасниць конференції зі святом 8 Березня.
За дорученням виконкому вів конференцію Віталій Фомичов, заступник голови міської організації, оскільки Володимир Шевченко написав заяву про складання повноважень голови міської організації.
З інформацією про роботу міської організації Партії регіонів у 2008 році та першочергові завдання у 2009 році виступив Іван Данилишин, заступник голови організації. Йшлося насамперед про структуризацію міської організації та необхідність активізації роботи організації загалом.
Відмічалося, що визначальним напрямком партійної роботи є «прямий діалог» з людьми, партійцями, прихильниками партії. Усі вони мають відчувати те, що є затребуваними, що їхня допомога необхідна партії і людям. За посередництвом первинних організацій, активістів та прихильників необхідно обґрунтовано доводити позицію партії до людей.
Позитивом є те, що в організацію приходять нові люди. За січень-лютий лави партійців поповнили 31 чол., а три первинні організації очолили жінки - Оксана Коростильова, Валентина Буторіна та Олена Савченко.
Партійна робота має бути цілеспрямованою, добре спланованою та відповідальною. Ситуація в державі вимагає чітких дій.
В обговоренні інформації взяли участь Іван Місюра, Валентин Наливайко, Володимир Шевченко та Олег Буянов, які внесли ряд суттєвих пропозицій щодо організації партійної роботи. Особливо акцентувалася увага на роботі депутатів міської ради та активізації роботи з молоддю.
Делегати конференції запропонували на посаду голови міської організації Партії регіонів Віталія Фомичова та Ігора Кудріна. Віталій Федорович узяв самовідвід і звернувся з проханням підтримати кандидатуру Ігора Кудріна, яка і була внесена на голосування. Отже головою Володимир-Волинської міської організації Партії регіонів обрано Ігора Кудріна.
Наступним питанням в роботі конференції було обрання ради міської організації. Делегати вирішили залишити склад ради у кількості 15 чоловік. У раду увійшли Ігор Кудрін, Іван Данилишин, Віталій Фомичов, Віталій Голигін, Олег Буянов, Олександр Барньов, Геннадій Давлітшин, Іван Місюра, Олександр Мухін, Валентин Наливайко, Володимир Сучков, Леонід Цейко, Олексій Чернов, Віктор Стельмащук та керівник молодіжної організації СМРУ, який буде обраний згодом.
Голова обласної організації Олександр Башкаленко відмітив, що міська організація має унікальний потенціал для роботи і є характерним бажання рядових партійців налагодити системну активну роботу. В свою чергу, обласна організація Партії регіонів зробить усе для того, щоб підтримати усі ініціативи міської організації, спрямовані на розвиток партійної структури і вирішення питань, що хвилюють партійців та наших прихильників.
Делегати конференції погодилися з аргументами керівника обласної організації, що сьогодні потрібний якісно новий формат відносин в міській організації, в якому превалюватиме колективний підхід та колегіальне ухвалення визначальних для організації рішень. Спільною буде і відповідальність за результат.
Новий керівник міської організації Партії регіонів Ігор Кудрін щиро подякував колегам за довіру та запевнив колег, що докладе усіх зусиль для системної роботи організації.
Загалом на конференції відбулася досить принципова дискусія та обмін думками щодо діяльності місцевої партійної організації та визначені першочергові завдання.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 777 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 3.0/2 |