Saturday, 27.04.2024, 16:28

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  March 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » March » 5 » Партія регіонів не допустить дій влади, направлених проти народу!
Партія регіонів не допустить дій влади, направлених проти народу!
19:56
Партія регіонів офіційно заявляє, що не допустить тих дій влади, які направлені проти народу.
Влада забула свої обіцянки про десять кроків назустріч людям, про 12 проривів, про 5 мільйонів робочих місць, про контрактну армію і так далі. Жодної обіцянки, даної людям, помаранчева влада не виконала. Замість цього і Президент, і прем'єр-міністр об'єднали зусилля проти українського народу – вони хочуть підписати меморандум про економічну і фінансову політику в рамках співпраці з МВФ.

Якою ж буде політика помаранчевої влади в цій співпраці з міжнародною фінансовою структурою? Судячи по проекту, який зараз обговорювався, це буде політика неймовірного тягаря, який перекладуть на плечі найбідніших українців.

Ось лише декілька прикладів того, що обіцяє українська влада МВФ: «Ми ухвалимо закон про пенсійну реформу, який передбачатиме підвищення пенсійного віку щороку на шість місяців...». Навіть з цієї однієї фрази видно, що влада повністю упевнена в тому, що Парламент може ухвалити такий закон, який при тому, що в Україні найнижчий в Європі середній вік життя чоловіків і жінок, практично позбавить багато людей можливості взагалі діждатися пенсії.
Як опозиція, Партія регіонів рішуче заявляє: ми ніколи не дозволимо так знущатися з мільйонів трудівників, важкою працею тих, які заробляли свою пенсію. Ми не дамо ухвалити такий закон у Верховній Раді України.

Наступною обіцянкою для МВФ помаранчева влада хоче зробити підвищення для населення цін на газ аж до світового рівня. Влада і тут забула власні завіряння в тому, що вона забезпечить громадян України дешевим газом. Партія регіонів нагадає владі її слова. І у відповідь на цю обіцянку ми призвемо народ гнати геть брехунів і авантюристів, які, щоб дорватися до закордонних грошей, готові скасувати спрощену систему оподаткування для малого і середнього бізнесу і тим самим фактично знищити малий та середній бізнес; готові кинути за грань виживання найбідніших, позбавивши пільг на оплату житла і комунальних послуг тих громадян, які не можуть звести кінці з кінцями, – ветеранів, чорнобильців, інвалідів праці...

Партія регіонів не допустить вживання таких заходів, які переносять весь тягар кризи на плечі найбідніших категорій наших співгромадян. Ми заявляємо рішучий протест проти такої політики нинішньої влади і захищатимемо людей всіма доступними законними засобами.

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 747 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 5.0/1 |