Sunday, 28.04.2024, 23:25

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 26 » С. Тулуб про роботу Волинської організації Партії регіонів
С. Тулуб про роботу Волинської організації Партії регіонів
13:13
Окрім запланованого візиту на промислові об’єкти Новововолинська, Герой України, депутат Верховної Ради, заступник голови Партії регіонів, член комітету ВР з питань ПЕК та ядерної безпеки, екс-Міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб зустрівся із керівництвом обласної та міської організації ПР.
Голова обласної організації Партії регіонів О.Башкаленко проінформував про першочергові завдання у розбудові організації, зокрема: перед керівниками місцевих організацій поставлено завдання провести переоблік членів партії; зосередити увагу на зростанні первинних партійних організацій. Якщо на кінець 2008 року кількість первинок становила 520, то з початку року вже додатково зареєстровано 26 і на сьогодні їх кількість становить 546.
Зважаючи на кризу у відносинах між очільником виконавчої влади та керманичем держави, які можуть призвести до позачергових виборів Президента України або Верховної Ради України обласна організація попередньо здійснила необхідні організаційні заходи щодо представництва Партії регіонів в окружних та дільничних виборчих комісіях, уповноважених осіб тощо.
Заступник Голови Партії регіонів С.Тулуб відмітив позитивні зміни, що відбулися з приходом нового керівництва в обласній організацій Партії регіонів. «Відверто, мені приємно приїздити на Волинь, де проживають чудові волиняни, наші однопартійці. Як у куратора вашої області від Партії регіонів у мене немає зауважень щодо роботи організації. Обрані пріоритети в роботі є актуальними, оскільки політична ситуація в країні не прогнозована, і нам необхідно бути готовим до будь-якого розвитку подій. Хочу сказати відверто, я не очікував таких змін, які я сьогодні побачив. Я не думав, що можна за такий короткий термін так змінити методи керівництва. Можливо, у мене ще не повна інформація, але те що я сьогодні побачив, те що особисто поговорив з людьми – мене приємно вразило. Я переконався - зміни на краще є. Є сьогодні команда, яка ставиться до партійної роботи, як до основної, тобто як до бізнесу чи то виробництва. Спостерігається цілеспрямована робота. Ми бачимо, що у нас є можливість більш активно залучати свої кадри збільшувати чисельність прихильників. І бачимо, що чисельність їх зростає. Я побачив, що зростає кількість первинних партійних організацій і ці первинні партійні організації наближені до наших виборчих дільниць. Я вважаю, що зміни відбуваються на краще і я хочу побажати всій обласній організації нових досягнень і перемог» - зазначив Сергій Тулуб.
Окрім того, народний депутат України, член комітету ВР з питань ПЕК та ядерної безпеки С.Тулуб провів зустріч з новообраним головою Любомльської районної організації Партії регіонів Я.Гурманчуком, на якій обговорили перспективи діяльності організації та сприяння у вирішенні локальних місцевих проблем зі сторони депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів.

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 634 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 5.0/5 |