Saturday, 04.05.2024, 13:37

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 23 » "Єднання часів - зустріч поколінь"
"Єднання часів - зустріч поколінь"
14:38
Саме під такою назвою, 21 лютого, з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни, відбулася зустріч активу Луцької міської організації Партії регіонів з ветеранами війни.
Серед запрошених гостей були Мінько Микола Миколайович – учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни, людина, яка достойно пройшла усю війну з першого ж її дня, а також Купріянов Степан Андрійович та Скольбушевський Юрій Сигізмундович - діти війни. Ведучими заходу став Олександр Колтунович, студент ЛНТУ, активіст Партії регіонів. На зустріч до ветеранів прийшло багато молодих людей, активних членів Союзу молоді регіонів України. До речі наймолодшою з них стала 18-річна Аліна Козар, якій на зустрічі було вручено партійний квиток. Вона виконанням власних авторських пісень привітала ветеранів. Голова Луцької міської організації ПР Іван Павлович Смоленг щиро привітав гостей і учасників зустрічі з наступаючим святом та побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, щастя й процвітання їхнім родинам і, звичайно, висловив надію, що наші славні ветерани ще не один рік будуть допомагати, наставляти та навчати молоде покоління.
Отож, забути минуле – значить зрадити пам’яті про наших захисників, які загинули в ім’я вітчизни і ранити серце тих, хто залишився ще живим. Пам’ть про страшні часи Великої вітчизняної війни та її доблесних героїв має завжди жити в наших серцях і думках. З великим захопленням учасники заходу слухали розповіді ветеранів. Особливо яскравим був виступ Миколи Миколайовича Мінька, який розповів присутнім про героїчну історію блокади Ленінграда. До речі цього року ми святкували 65-річницю доблесного визволення Ленінграду від німецько-фашистських загарбників. До цієї знаменної дати редакція газети «Волинь-регіон» приурочує низку публіцистичних матеріалів, підготовлених та викладених Миколою Миколайовичем. Повчальною стала і розповідь Купріянова Степана Андрійовича, який поділився з усіма своїми спогадами про перші роки війни (яка для нього і для жителів Західної України розпочалася ще 1 вересня 1939 року) та долю членів його родини, які стали невинними жертвами бандерівського руху.
Також, на заході п'ятьом молодим людям - новим членам Партії регіонів, були вручені партійні квитки.
На закінчення зустрічі всі її учасники висловили надію та сподівання, що заходи в такому форматі стануть постійними та будуть проводитися не лише напередодні визначних дат, але й в інші дні за ініціативою молодіжного активу та наших ветеранів.
Категорія: Волинські новини | Переглядів: 775 | Додав: SOVA | Рейтинг: 0.0/0 |