Monday, 29.04.2024, 01:30

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 15 » Лучани – проти перейменування міських вулиць
Лучани – проти перейменування міських вулиць
14:03
У п’ятницю, 13 лютого, на засіданні творчої комісії з впорядкування назв вулиць обласного центру обговорювалося подальше перейменування назв луцьких вулиць.
Швидше за все теперішні свої назви втратять вулиці Баумана, Кірова, Пархоменка, Чекальна, Жовтнева, Пролетарська, Колгоспна, Радгоспна.
Серед нових назв вулиць Луцька, звучать такі: Івана Богуна, Модеста Левицького, Пилипа Морачевського, Івана Власовського.
Як завжди луцька влада ігнорує думки лучан стосовно перейменування і намагається тишком-нишком зробити вигідні собі речі, а людям принести чимало проблем та незручностей, які виникають внаслідок перейменування. На перший план перед лучанами звісно вийдуть фінансові проблеми, адже перейменування неминуче призведе до фінансових затрат з боку мешканців міста на переоформлення тих чи інших документів.
Що ж думають з цього приводу лучани?
Наше бліц-опитування:

Микола: Я вважаю, що недоцільно називати вулиці іменами "новомодних" героїв, тому що це належить робити тільки на нових вулицях, бо, перейменовуючи стару, ми поставим під сумнів цінності наших прадідів.

Саша: А ви спитали у людей, які живуть в Луцьку на цих вулицях, чи захочуть вони жити на перейменованих вулицях? Шановні націоналісти, а чого ваші діти повтікали з Волині до Києва, чи вчаться за кордоном і тепер працюють на чужі держави і балакають там далеко не українською? Хто заплатить мені за зміну документів на житло, автомобіль, дачу? Може, Шиба? Руки геть від нашого міста!!!!

Марія: В Луцьку, мабуть, більше немає інших справ, як тільки перейменовувати вулиці. Скільки нова влада (з часів незалежності) збудувала шкіл? Скільки було потужних підприємств у Луцьку. Де вони? Патріоти не ті, хто бореться з пам’ятниками, а ті, хто допомагає людям подолати бідність, розруху.

Світлана:
Якщо ж місцева влада візьме на себе всі витрати і вони підуть не з міського бюджету а з їхніх кишень тоді хай хоч щодня перейменовують, але думаю відразу тоді ж міські депутати відмовляться від таких божевільних ідей. Раз вони такі патріоти, то нехай і платять за це! В мене зайвих грошей немає. І так ледь виживаємо на ці нікчемні зарплати.

Олексій: Не мала баба клопоту - купила порося. Я так зрозумів, що в нашому місті вже немає куди грошей подіти. Ось візьміть і за власний рахунок перейменуйте і в документах виправлення людям за свої гроші зробіть. Ви б краще освітлення на тротуарах людям зробили, щоб ходити можна було нормально, а то ноги можна поламати.


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 559 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |