Sunday, 05.05.2024, 05:00

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 9 » Волиняни не довіряють жодній з гілок влади - Новини Волині
Волиняни не довіряють жодній з гілок влади - Новини Волині
19:52
Останнім часом волиняни, як і всі українці, не чують правди від влади. Протягом усього минулого року погіршувала матеріальний стан людей інфляція, а з осені ще й криза посилила розчарування серед мешканців нашого регіону.
Песимістичні настрої серед волинян у порівняні зі східними регіонами на значно вищому рівні. Хоча на сході більше людей втратили роботу та вже тривалий час не отримують заробітну плату.
Що ж спричинило такий песимізм у наших земляків? А відповідь – проста.
Під час помаранчевої революції та парламентських виборів більшість з волинян голосували за Ющенка, НУНС, Тимошенко та БЮТ, довіряючи їм управління країною, і довіряючи їм фактично своє життя.
Що ж з цього вийшло? Прийшовши до влади ці псевдодемократи не зробили для людей анічогісінького. І якщо жителі східних, центральних регіонів та певна частина західняків наперед знала, що нічого доброго ці помаранчеві не зроблять, то в них розчарування і немає, а вони ще більше підтримують Партію регіонів ряди прихильників якої по всій Україні і, зокрема, у нас на Волині за останні роки виросли в декілька раз. Адже люди – найкращі судді всьому, що відбувається в країні і, зокрема, в політиці.
Всі негативні моменти та бездіяльність влади збільшило потяг людей до змін.
Адже переважна частина наших земляків вже понад рік заявляють про погіршення життя і про те, що вони різко змінили свої політичні симпатій.
Нам, членам Партії регіонів, звісно приємно, що волиняни нарешті прозріли і зрозуміли хто є хто, але водночас нам прикро, що це сталося таким чином, що людей обманули і покинули напризволяще.
Переважна більшість жителів нашого регіону вважають, що вони ніяким чином не можуть вплинути на рішення влади якого-небудь рівня. Причому ця впевненість щодо можливості цього впливу зменшується із збільшенням рівня органів влади, тобто на рішення Президента, парламенту і уряду люди практично не сподіваються вплинути, тоді як домогтися нормального рішення місцевої влади у населення невелика надія, ще жевріє, але з кожним днем вона гасне.
Що ж очікують та на що сподіваються волиняни?
Насамперед, через антинародну політику, яка прийшла з приходом до влади Ющенка та Тимошенко, люди сподіваються на власні сили, очікуючи президенських виборів, щоб докорінно змінити владу, щоб до влади прийшли професіонали, які не словом, а ділом довели, що вміють працювати і покращувати життя українців не колись там у майбутньому, а сьогодні.
Андрій Волинський


Категорія: Волинські новини | Переглядів: 627 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |