Saturday, 04.05.2024, 07:45

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 4 » Влада дістала всіх! Досить терпіти!
Влада дістала всіх! Досить терпіти!
23:55
Партія регіонів наполягає на звіті Президента, Уряду та голови Нацбанку.
В багатьох регіонах України неодноразово проходили мітинги пов’язані з кризовою ситуацією в країні. Досі окремі групи громадяни: підприємці, перевізники, таксисти та інші лишще в колі однодумців намагалися відстоювати власні права, але влада ніяк не реагувала на їхні вимоги.

Партія регіонів вимагає виступів в парламенті Президента, Прем'єр-міністра та голови Нацбанку зі звітами про ситуацію, що склалася в країні.
«Ми обіцяємо, що піднімемо країну на всеукраїнську акцію протесту у випадку, якщо "влада спробує уникнути відповідальності за скоєне".
Своєю некомпетентністю, безвідповідальністю, непрофесіоналізмом і постійними протистояннями влада дістала всіх: студента, який не отримує стипендію, працівника, який втратив роботу, підприємця, якого задавили податками, пенсіонера, якого перетворили на жебрака.
Немає сьогодні на нашій землі людини або категорії громадян, які сказали б: мені добре жити з цією владою. Погано хворим і лікарям, погано вчителям та учням, погано банкірам і вкладникам. Погано батькам та дітям. І тільки владі живеться весело і вільно", - йдеться в заяві Партії регіонів.
Ми переконані, що бюджет не виконується, а влада вже включила типографський верстат і друкує нові мільярди знецінених українських гривень, наражаючи національну валюту на небезпеку перетворення її в фантики зразка початку 90-х". Одного разу Пинзеник вже показав усім свій професіоналізм із купонами.
"Замість того, щоб серйозно і професійно зайнятися енергетичною безпекою держави, ця влада розповідає народу байки про те, як можна обігріти Україну соломою. Замість того, щоб думати, як здешевити хліб для людей, що знову подорожчав, народу розповідають про те, як успішно, виявляється, українські селяни продають зерно Європі. Влада займається двома речами: або розповідає казки про всеукраїнське благо, або обливає один одного брудом з екранів телевізорів. Чого люди тільки не наслухалися від них. "Президент - корупціонер", - заявляє Прем'єр. "Вона - крадійка", - чуємо у відповідь. Вже весь світ сміється над цим.
А вони продовжують звалювати провину один на одного. В народі про таких кажуть: "Яке їхало – таке й здибало", - заявляє Партія регіонів.
В результаті непрофесіоналізму влади Україна втратила третю частину внутрішнього валового продукту.
"Ми вимагаємо, щоб вони разом несли відповідальність за скоєне. Потрібно щоб вони прийшли до парламенту і відзвітували перед народом. Ми рішуче вимагаємо відповідальності Президента і Прем'єр-міністра, і нас в цьому підтримує народ".
"Ці політичні банкрути більше не можуть і не мають права керувати державою. Вони мають піти геть!".
3 лютого, депутати від фракції ПР заблокували трибуну Верховної Ради України у кількості близько 30 осіб розташувавшись у президії та оточивши трибуну парламенту, вимагаючи внести до порядку денного питання про спільний звіт прем'єр-міністра, Президента України та голови Національного банку про стан справ у країні.
Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович підтвердив, що у нього відбулася зустріч із Президентом України.
За його словами, він запропонував Президенту приїхати в парламент і взяти участь у заслуховуванні звіту Кабінету міністрів. На що Ющенко вкотре "не дав конкретної відповіді". Вочевидь, є чого боятися!
Як заявив лідер регіоналів, під час зустрічі він повідомив Ющенка, що позиція Партії регіонів буде "жорсткою", оскільки Президент, Прем'єр-міністр і Верховна Рада повинні спільно розглянути ситуацію в економіці та обговорити шляхи виходу із кризи.
При цьому він підкреслив, що Партія регіонів наполягає на звіті уряду 5 лютого для того, щоб була можливість підготуватися до заслуховування такого звіту і запросити на засідання парламенту представників обласних рад.
"Ми ставили це питання (звіт Кабміну) для того, щоб нормально підготуватися до такої роботи, яку сьогодні вимагає від нас суспільство, щоб ми до четверга (5 лютого) запросили голів обласних рад, щоб підготувати уряд, підготувався Президент і інші гілки влади, які готові тут, у цьому залі, провести цю дискусію", - сказав він.
Окрім цього, Віктор Янукович заявив, що допускає розгляд на з'їзді партії можливості складання 150 депутатами Верховної Ради від Партії регіонів своїх повноважень.
"Ми плануємо проведення з'їзду найближчим часом і безумовно на з'їзді ми обговорюватимемо питання найбільш гострі, які зараз відбуваються в нашій країні, і якщо буде прийнято відповідні рішення - безумовно, фракція їх виконуватиме", - сказав лідер Партії регіонів.
Тимошенко теж злякалася і, наслідуючи Ющенко теж побоюючись заявили
"У четвер я перебуваю у відрядженні і скасувати його не можу", - як бачимо, щойно запахло відставкою країна та українці відразу опинилися на останньому місці. Звісно, краще десь поїхати чи полетіти, а люди хай мучаться. Юля Володимирівна просто прагне відтягнути свою відставку, щоб ще більше вкрасти, адже під час кризи кілька мільярдів, які пропадуть може хтось і не помітить.

Категорія: Новини України | Переглядів: 630 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |