Thursday, 02.05.2024, 17:02

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 3 » Нинішня влада, як торішній сніг, нікому не потрібна!
Нинішня влада, як торішній сніг, нікому не потрібна!
12:39
Партія регіонів офіційно заявляє, що нинішня влада своєю некомпетентністю, безвідповідальністю, непрофесійністю і постійними чварами «дістала» всіх: студента, який не отримує стипендію, робітника, який втратив роботу, підприємця, якого задавили податками, пенсіонера, якого перетворили в жебрака.

Немає сьогодні на нашій землі людини чи категорії громадян, які сказали б: мені добре жити з цією владою.

Погано хворим і лікарям, погано вчителям і учням, погано банкірам і вкладникам. Погано батькам і дітям. І лише владі живеться „весело й вольготно”.

Влада переконує громадян з екранів телевізорів, що бюджет виконується чудово, а сама маніпулює цифрами, як карточний шулер, затіявши з народом нечесну і небезпечну гру.

Влада вже включила друкарський верстат і друкує нові мільярди обезцінених українських гривень, наражаючи національну валюту на небезпеку перетворитися у фантики зразка початку 90-х.

Замість того, щоб серйозно і професійно зайнятися енергетичною безпекою держави, ця влада розповідає народу байки про те, як можна обігріти Україну соломою.

Замість того, щоб думати, як здешевити хліб для людей, який знову подорожчав, народу розповідають про те, як успішно, виявляється, українські селяни продають зерно Європі.

Влада займається двома речами: або розповідає казки про всеукраїнське благо, або обливає одна одну брудом з екранів телевізорів. Чого люди тільки не наслухалися від них. «Президент – корупціонер», - заявляє Прем’єр. «Вона – воровка», - чуємо у відповідь. Уже весь світ сміється з цього.

А вони продовжують звалювати вину один на одного. У народі про таких кажуть: «Яке їхало – таке здибало».

У результаті непрофесійності і авантюрності цієї влади Україна втратила третю частину внутрішнього валового продукту.

Ми вимагаємо, щоб вони разом несли відповідальність за сподіяне. Щоб і Президент, і Прем’єр, і Голова Нацбанку разом прийшли до парламенту і склали перед народом звіт.

Ми рішуче вимагаємо відповідальності Президента і Прем’єр-міністра, і нас у цьому підтримує народ. За останніми соціологічними дослідженнями, 88,3 відсотка українців вважають економічний стан України жахливим.

Якщо влада спробує уникнути відповідальності за содіяне нею, вся країна підніметься на загальноукраїнську акцію протесту.

Ці політичні банкрути більше не можуть і не мають права керувати державою. Вони повинні піти геть!

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 778 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 0.0/0 |