Friday, 03.05.2024, 08:08

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2009 » February » 2 » Звітно-виборна конференція у Любомлі
Звітно-виборна конференція у Любомлі
17:50
У суботу, 31 січня відбулася позачергова звітно-виборна конференція Любомльської районної організації Партії регіонів. В порядок денний конференції було включено ряд важливих для місцевих партійців питань, в тому числі і організаційних. У роботі конференції взяв участь голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко.

З інформацією про роботу районної організації Партії регіонів у 2008 році виступив її керівник Валентин Микитюк, який зупинився на проблемних питаннях внутрішньопартійного життя. З огляду на доволі складну суспільно-політичну та соціально-економічну ситуації в країні та на Волині, йшлося також про першочергові завдання на найближчу перспективу для районної та сільських партійних організацій, активізацію індивідуальної роботи з прихильниками Партії регіонів.
Відзначалося, що пріоритетним напрямком цієї спільної роботи є «прямий діалог» з людьми, партійцями, прихильниками партії. Усі вони мають відчувати те, що є затребуваними, що їхня допомога необхідна партії і людям. За посередництвом сільських організацій необхідно обґрунтовано доводити свою позицію до людей. Кожен активіст чи прихильник партії чітко має уявляти собі загальний напрям партійного руху і уособлювати позицію. Найважливішим у житті будь-якої партійної організації є відкритий і щирий діалог, спільна думка і позиція в усіх починаннях.
Делегати конференції погодилися з аргументами керівника обласної організації, що сьогодні на Волині, в тому числі і в Любомлі, є значний електоральний потенціал, який залишився поза увагою партійців на минулих парламентських виборах. Тож усім разом потрібно попрацювати в якісному відношенні.
Голова обласної організації Олександр Башкаленко акцентував увагу на зміні підходів щодо забезпечення повноцінного функціонування міських, районних організацій партії, де ключову роль мають відігравати керівники організацій. В свою чергу, обласна організація Партії регіонів усіляко підтримуватиме усі ініціативи місцевих організацій, спрямовані на розвиток партійних структур.
Делегати конференції з розумінням сприйняли заяву Валентина Микитюка про складання повноважень голови організації, який запропонував на посаду керівника районної організації Ярослава Гурманчука. Цю пропозицію підтримали делегати конференції.
Новий керівник районної організації Ярослав Гурманчук щиро подякував однопартійцям за довіру та виклав своє бачення розвитку місцевої партійної організації, акцентувавши увагу на першочергових завданнях.
За пропозицією нового керівника раду районної організації обрали у складі 5 чоловік. У раду увійшли Ярослав Гурманчук, Валентин Микитюк, Наталія Мельник, Олег Бондаренко та Володимир Зламанюк.
Загалом на конференції відбулася принципова та конструктивна розмова.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 733 | Додав: pres-centr | Рейтинг: 0.0/0 |