Saturday, 18.05.2024, 14:21

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2010 » February » 10 » Звернення Віктора Януковича
Звернення Віктора Януковича
17:23
 Дорогі волиняни!
 
Вітаю всіх вас і весь український народ з перемогою на виборах! 
 
Ми разом з вами наполегливо працювали для того, щоб цей день настав! Я дякую вам за те, що ви підтримали нашу спільну справу - боротьбу за зміни, які стали суттю цієї кампанії. 7 лютого, Україна починає свій шлях нової та благополучної країни, яку поважають в усьому світі.
 
Народ України заявив, що настав час влади, яка працює для людей, влади, відповідальної перед людьми, влади, яка не лише обіцяє, але й виконує свої обіцянки! Народ України заявив, що хоче бути вільним, хоче мати гідну роботу і зарплату, гідно жити і забезпечувати гідне життя своїх родин, бути впевненим у майбутньому!
 
Народ України заявив, що прийшов час влади, яка буде піклуватися про літніх людей, про тих, хто опинився в складній життєвій ситуації і потребує допомоги, про тих, хто заслуговує гідної пенсії після довгих років праці.
 
Прийшов час влади, яка забезпечить якісну охорону здоров'я та робочі місця кожному громадянину. Настав час влади, яка дбатиме про наших дітей, про те, щоб вони здобули добру освіту, яка дасть їм можливість вільно будувати своє майбутнє. Волинь - це земля з природними багатствами, яку населяють чудові люди.
 
Сьогодні Волинський край потерпає від кризи чи не найбільше. Чимало ваших земляків змушені шукати кращої долі за кордоном. Нова влада поліпшить життя усіх людей. Для мене швидкий економічний розвиток усіх областей, в тому числі і Волині - є основним завданням. Моя мета, щоб в усіх регіонах, усіх селах та містах – люди жили в добробуті і стабільності. І так буде.
 
Я хочу сказати «дякую» усім вам, хто по всій Україні проголосував сьогодні за мене і мою програму. Ваша віра у мене та команду моїх однодумців, віра в те, що ми поведемо країну шляхом змін, - для мене велика честь, яка дає мені додаткові сили. Я виправдаю вашу довіру. Усім тим, хто підтримував Тимошенко, хто голосував за інших кандидатів на цих виборах і відчуває розчарування, я обіцяю працювати так, щоб заслужити і Вашу довіру.
 
Вважаю, що найбільшим завданням для будь-якого Президента України є об'єднання країни - сходу і заходу, півночі і півдня, згуртування наших громадян в єдиний народ. Сьогодні ми маємо шанс почати шлях відродження України.
 
Давайте скористаємося цією нагодою, щоб відродити нашу країну!
 
Давайте разом складемо Хвалу Господу і подякуємо за те, що допоміг нам зробити вирішальний крок на дорозі до миру і благополуччя у нашій країні.

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 639 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |