Monday, 20.05.2024, 19:05

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 30 » Згуртована, міцна командна робота притягує до Партії регіонів все більше любомльчан
Згуртована, міцна командна робота притягує до Партії регіонів все більше любомльчан
15:18
В рамках програми «Будуємо нову Волинь» Любомльська районна організація Партії регіонів, перейнявшись проблемами району та його жителів, за останні півроку виступила ініціатором, організатором та спонсором ряду проектів. Зокрема, значну увагу громадськості привернула реконструкція та благоустрій міського парку.

Результативною виявилася конференція на тему «Проблеми працевлаштування молоді», в якій взяли участь як молоді люди, так і керівництво району, голови профспілок, спеціалісти з різних галузей, гості з Польщі. Наслідком конференції стало створення та реєстрація громадської організації «Молодіжний центр праці», яку очолив голова Любомльської районної організації «Молоді регіони» Богдан Грищук. Вже є і перші здобутки: частина людей, яка звернулась до Молодіжного центру праці, отримала можливість додаткового заробітку.

Щодня ведеться прийом громадян депутатами міських, районних рад, а також депутатом обласної ради В. Ю. Дибелем. За останні півроку в районній громадській приймальні зареєстровано 43 звернення від мешканців району, з них вирішено та задоволено 43.

Також наша районна організація Партії регіонів не забуває і про організацію свят для мешканців Любомльщини. У дні Нового року та Різдва було проведено ряд акцій: святкові ранки у школах та дитсадках, реабілітаційних центрах району. Ці заклади були забезпечені різдвяними подарунками у кількості 1000 шт. До 9 травня 116 ветеранів та інвалідів ВВВ Любомльського району отримали продуктові пакети та особисті привітання від депутатів Партії регіонів. Не оминаємо увагою та фінансово сприяємо проведенню престольних свят, днів сіл.

Крім того, партійна організація підтримує програми та заходи з благоустрою: активісти організації взяли участь у висадці дерев на території міського парку, було організовано прибирання території Меморіалу слави до 9 травня.

Підтримку знаходять і молодіжні проекти, спортивні змагання. Було зорганізовано декілька турнірів з футболу та міні-футболу, незабаром відбудуться районні змагання з настільного тенісу під патронатом районної організації Партії регіонів. Також отримала технічну та фінансову підтримку делегація нашого району, яка брала участь у міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах», який проходив з 20 по 22 травня в м. Київ.

Також при офісі районної організації Партії регіонів вже другий рік поспіль успішно продовжує свою діяльність безкоштовний комп’ютерний центр, де всі бажаючі можуть безоплатно скористуватись Інтернетом, принтером та ксероксом.

За останній рік вагомі зміни відбулися у якісному складі Любомльської районної партійної організації, про що свідчить кількість наших депутатів у сільських, селищній, міській, районній та обласній радах, а також партійне представництво у керівній гілці влади на районному рівні. Це показник згуртованої, міцної командної роботи, яка притягує до партійної організації Любомльщини симпатії все більшої кількості жителів району.

Олег Бондаренко, голова Любомльської районної організації Партії регіонів

Категорія: Волинські новини | Переглядів: 432 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |