Saturday, 04.05.2024, 23:34

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » February » 25 » Заява Партії регіонів з нагоди річниці інавгурації Президента України Віктора Януковича
Заява Партії регіонів з нагоди річниці інавгурації Президента України Віктора Януковича
11:10
Партія регіонів, як і мільйони наших співвітчизників, щиро вітає Віктора Януковича з першою річницею роботи на посту Президента України, з досягнутими результатами, висловлює сердечні побажання подальших успіхів у здійсненні його історичної місії розбудови нової країни – квітучої та заможної України!

Обрання Віктора Януковича на пост Президента України відкрило нову сторінку у славетному літописі української державності. Розпочато успішний та прогнозований етап у розвитку країни.


Завдяки принциповій позиції Глави держави у найкоротші терміни було досягнуто політичної стабільності, зупинено багаторічні чвари та протистояння, вперше за роки Незалежності забезпечено консолідовану та ефективну роботу усіх гілок влади.

Здійснення визначеної Президентом України збалансованої та прагматичної зовнішньої політики дозволило відновити міжнародний авторитет держави, конструктивні та взаємовигідні відносини з її стратегічними партнерами, відкрити нові можливості для дієвого захисту національних інтересів, повноцінної інтеграції країни до європейської спільноти. Результативним підсумком безпрецедентно інтенсивного діалогу з ЄС стало надання Україні Плану дій щодо запровадження безвізового режиму, вихід на завершальну стадію переговорів стосовно укладення Угоди про асоціацію.

Завдяки особистій участі Президента вдалося повернути Україні майже втрачене Євро-2012, продемонструвати належний рівень підготовки інфраструктурних об’єктів, довести керівництву УЄФА спроможність країни своєчасно та якісно виконувати свої зобов’язання.

Беззаперечним успіхом команди Президента є подолання негативних тенденцій в економіці країни, забезпечення динамічного зростання ВВП, промислового виробництва, дохідної частини Державного бюджету України. Оперативно вжиті заходи дозволили усунути кризові явища у фінансовому секторі, повернути довгоочікувану стабільність валютного курсу, довіру населення до національної банківської системи.

Завдяки принциповій позиції Президента України першочергового значення набуло питання соціального захисту громадян України, підвищення рівня та якості їх життя, подальшого зростання їх реальних доходів. Відразу ж після всенародного обрання Президент України Віктор Янукович розпочав рішучу та безкомпромісну боротьбу з корупцією. Громадськість підтримує активні дії влади, спрямовані проти нечистих на руку чиновників, які насмілилися використати свої владні повноваження в особистих корисливих цілях, завдавши збитків державі та суспільству. І як би деякі з них не намагалися сьогодні видати себе за „жертв політичних переслідувань”, проголосити мало не „в’язнями совісті”, нікому з них не вдасться уникнути відповідальності, кожен з цих титулованих шахраїв, незважаючи на посади та звання, політичні погляди та переконання, буде відповідати за всією суворістю Закону.

Визначною подією 2010 року став початок Президентських реформ – довгоочікуваних та життєво необхідних для держави і суспільства масштабних перетворень, які покликані вивести країну на траєкторію перспективного розвитку та національного прогресу, забезпечити незворотність європейського вибору України, створити належні умови для динамічного зростання добробуту її громадян.

Розпочавши структурні реформи, Глава держави обрав для країни переможний шлях національної єднання та відродження, системної модернізації усіх сфер соціально-економічних та суспільних відносин. Вже перший, надзвичайно результативний рік високоефективної роботи Президента заклав міцний і надійний фундамент запланованих перетворень, подарував країні світлу надію на краще майбуття.

Партія регіонів висловлює всебічну підтримку ініціативам Віктора Януковича, сповнена відповідальності за долю країни, докладе всіх зусиль для своєчасного здійснення реформ, становлення України як сучасної демократичної європейської держави.

Політична воля Президента є надійним гарантом успішного досягнення всіх намічених цілей - Україна посяде гідне місце у світовому співтоваристві, нинішні та майбутні покоління наших співвітчизників завжди пишатимуться своєю країною, будуть жити у мирі і злагоді у заможній та квітучій Україні!


Категорія: Позиція партії | Переглядів: 492 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |