Sunday, 28.04.2024, 17:02

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 30 » З насущними питаннями у завтрашній день
З насущними питаннями у завтрашній день
11:14
  На XVII конференції обласної організації Партії регіонів, яка нещодавно відбулася, було проаналізовано її роботу протягом року та визначено завдання на майбутнє. 

    Розмова нашого кореспондента із першим заступником голови райдержадміністрації, головою районної організації Партії регіонів, делегата конференції Володимиром Йосиповичем Русинчуком зумовлена тим, щоб одержати інформацію, як кажуть, з перших вуст щодо щорічного послання до Верховної Ради і народу Президента Віктора Януковича, аналізу результатів виборів до місцевих органів влади, які відбулися минулоріч, що стало провідним на обласній конференції. 

    - Отже, Володимире Йосиповичу, громадськість активно обговорює послання до Верховної Ради і народу Президента Віктора Януковича. Щодо цього виступу різнополярність думок мають наші політики. Ваше розуміння тієї ситуації, в якій перебуває країна? 

    - Усім відомо, що країна реформується. Це складний процес, який нині працює на результат. Головне, Президент відкритий для свого народу. Нічого не завуальовує, не прикрашає. Стара бюрократична система ще не вижила себе і намагається зберегти свої звичні механізми управління, свої адміністративні можливості та корупційні схеми. Президент заявив: «Ми маємо тримати удари і роз'яснювати людям, де ми поки що програємо. Але ми працюватимемо над цим, працюватимемо чітко і досить швидко». 

    Підбиваючи підсумки першого року роботи Президента України, Уряду та місцевих органів виконавчої влади, варто зауважити, що ті ініційовані кроки влади є вкрай важливими для успішного розвитку країни. Як ніколи донині, влада у країні консолідована. Президент, Уряд, Верховна Рада пра­цюють у взаєморозумінні. Це стало характерним і для діяльності влади на нижчих щаблях. Склалися усі умови для успішного проведення започаткованих реформ, і кожному з нас настав час проявити український характер, довести собі і світові, що Україна - сильна держава. 

    - А ось на обласній партійній конференції Партії регіонів передусім аналізувалися результати минулих виборів. У чому полягає важливість саме цього питання? 

   - Розглянувши його, на підставі зроблених висновків, кожна партійна організація плануватиме так свою роботу, щоб отримати ефективний результат на парламентських виборах у 2012 році. Однак перед виборами ми брали зобов'язання. А тому на конференції було дано неупереджену, об'єктивну оцінку зробленого. Посилено увагу на ті завдання, які потребують до себе уваги, виконання.

    - Серед основних завдань, які виголосив у своєму зверненні голова обласної орган­ізації Олександр Башкаленко, на чому акцентувалося? 

    - Консолідація впади дала можливість чітко вибудувати виконавчу вертикаль. А це означає, що є відповідальність та виконавча дисципліна. Врешті, прийшло усвідомлення, що маємо розраховувати на власні сили, і ніхто за нас не робитиме нашої роботи. Приватне має поступитись громадському інтересу. Як завдання перед партійними осередками ставиться системна, цілеспрямована та якісна робота, завдяки якій можливе поповнення партійних лав авторитетними та впливовими серед того чи іншого регіону людьми. Таким чином можливо уникнути багатьох труднощів у розбудові нашої країни, зокрема, кожної громади. 

    Сьогодні я не вдаватимуся до конкретних цифр, завдань, над якими працюватиме влада району цьогоріч. Неодноразово про це друкувала районна газета. 

    - Ви впевнені у позитивному результаті наміченого? 

    - Безумовно, десь будуть прорахунки, виникатимуть ке-передбачувані ситуації, але кардинальні реформи втілюватимуться у життя впевнено і швидко. Іншого шляху немає. Система, яка за десятки років стала однією з найкорумпованіших у світі, обтяжена величезною кількістю чиновницьких штатів, вичерпала себе. Усіх питань нині і відразу вирішити неможливо. Насущними будуть вони і в наступних роках. Але кожен день, місяць, рік будуть результативними, Я у цьому впевнений. Тому разом з однопартійцями і тими, хто розділятиме наші погляди, працюватимемо в цьому напрямку. Тому парламентські вибори 2012 року стануть серйозним іспитом для всіх нас. Більше ніж упевнений: якщо будемо усі разом дбати про процвітання України, нас чекає успіх. 

    - Спасибі, Володимире Йосиповичу, за розмову. Хай щастить Вам у всьому. 

Інтерв'ю вела Іраїда ЖУРАВЛЮК
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 472 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |