Saturday, 18.05.2024, 17:35

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » January » 14 » Влада веде широкомасштабну боротьбу з корупцією. Опозиція проти Заява прес-служби Партії регіонів
Влада веде широкомасштабну боротьбу з корупцією. Опозиція проти Заява прес-служби Партії регіонів
13:28

Партія регіонів, отримавши найбільший кредит довіри за підсумками виборів від мільйонів українських громадян, сформувала органи влади і розгорнула системну боротьбу з корупцією. Ця боротьба спрямована на припинення казнокрадства, хабарництва, кругової поруки і має кінцевою метою привчити чиновників раціонально використовувати державні кошти, що в кінцевому підсумку буде сприяти підвищенню добробуту кожного українського громадянина. 

Крім поточного контролю за дотриманням виконання законів при прийнятті рішень в державній сфері управління, влада ще навесні минулого року провела масштабну ревізію використання бюджетних коштів попереднім урядом. У результаті були порушені сотні кримінальних справ проти корупціонерів, які займали посади на різних рівнях державної влади.

Перевірки, проведені співробітниками прокуратури, КРУ, дозволили виявити більше 18 тисяч скоєних тільки в минулому році порушень законодавства, пов'язаних з корупцією. Майже дві тисячі кримінальних справ вже передано до суду. По кожному з них проводиться ретельне розслідування. Боротьба з корупцією триває без оглядки на партійну приналежність корупціонера, злодія чи хабарника. Серед громадян, стосовно яких порушено кримінальні справи, безліч осіб, які ще вчора уособлювали владу, а сьогодні називають себе опозиціонерами. Інші втікачі чиновники, які ніколи політичною діяльністю не займалися, намагаються представити себе політичними біженцями, що викликає подив. У зв'язку з цим поширюються чутки про те, що в країні нібито почалися політичні переслідування опозиції.

Партія регіонів твердо переконана, що всі спроби колишніх або діючих посадових осіб перешкодити системній боротьбі з корупцією потерплять невдачу. Солідарність екс-чиновників, які звикли жити за принципами «рука руку миє» або «ворон ворону око не виклює», не зможе перешкодити наведенню порядку і відновлення законності в країні. Ми змусимо чиновників дбайливо ставитися до грошей платників податків. Кожен злодійкуватий представник влади буде відповідати по всій суворості Закону. Злодіїв і казнокрадів не врятують ні статус, ні мандати, ні партквитки, ні високі посади, ні прихильність з боку деяких іноземних держав.

Корупціонери, які сьогодні знаходяться в рядах так званої опозиції, не зможуть піти від відповідальності, прикрившись гучним статусом політичних репресованих.

Ми підтримуємо правоохоронні органи в їх прагненні раз і назавжди зламати корупційні схеми, припинити розкрадання бюджетних коштів. Ми закликаємо правоохоронців ретельно розібратися з кожним випадком корупції, покарати винних, прийняти превентивні заходи проти розкрадань і казнокрадства. І назавжди закарбувати у свідомість найнятих народом чиновників думка про те, що за кожну витрачену копійку платників податків необхідно нести відповідальність.


Категорія: Позиція партії | Переглядів: 476 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |