Tuesday, 30.04.2024, 22:42

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » February » 23 » Вітання голови Волинської обласної організації Партії регіонів О. Башкаленка з Днем захисника Вітчизни
Вітання голови Волинської обласної організації Партії регіонів О. Башкаленка з Днем захисника Вітчизни
07:49
                                         Шановні друзі, дорогі ветерани! 

    І в історії, і в літературі не бракує яскравих образів воїна з мечем у руці. Але, на моє глибоке переконання, справжній чоловік формується не тоді, коли здіймає меча, а тоді, як бере щит з готовністю ціною власного життя захищати рідну землю. 

    Наша держава ніколи не була агресором, вона завжди лише боронилася від загарбань і посягань у важких кривавих війнах та конфліктах з часів Київської Русі дo Великої Вітчизняної війни. 

    Сьогодні я хочу сказати особливі слова нашим ветеранам – фронтовикам, партизанам, учасникам бойових дій та національних визвольних змагань. Біль війни не минає з роками: спершу про нього нагадували руїни, потім - фронтові рани, туга за загиблими у боях, в окупації, численних концтаборах… 

    Ми не маємо права забувати про людей, які віддали життя за рідну землю, за рідну оселю. Обов’язок сущих і майбутніх поколінь - пам’ятати про це. 

    Пам’ятаємо і будемо турбуватись про Вас завжди. 

    Я хoчу звернутися дo сoлдатів і oфіцерів, які щoдня щирo, вірoю і правдoю служать Українськoму нарoдoві. Українське військo сильне кожним із Вас. Не залежно від суспільного устрою, у держави завжди великі очікування і високі вимоги до вашої служби, як стратегічної. Оскільки, у Ваших обов’язках - священна місія - гарантувати мирне сьогодення і майбутнє її громадянам. 

    Роки становлення Незалежності України завдало чимало клопоту українським військовим. Знаю, що маєте проблеми і сьогодні. Але попри все -сила та міць українськoї держави - у єднoсті армії та нарoду. 

    До того ж, військові це завжди – люди честі, віддані службі і принципам, надійні і врівноважені, дисципліновані і високоморальні. 

    У день професійного свята я бажаю Вам добрих фахових здобутків. Хай служба буде легкою і успішною. Хай в особистому житті складається все якнайкраще а родина забезпечувала надійний тил. Щоб було здоров»я і здійснювались найзаповітніші мрії та найамбітніші плани. Нехай і Ваші сподівання на державу та на суспільство виправдаються також. 

З повагою, голова Волинської 
обласної організації Партії регіонів,
перший заступник голови
 Волинської ОДА                                                                                       Олександр Башкаленко

Категорія: Привітання | Переглядів: 463 | Додав: volynregion | Рейтинг: 0.0/0 |