Sunday, 05.05.2024, 05:23

Меню сайту
Розділи новин
Волинські новини [1403]
Аналітика [237]
Новини України [912]
Позиція партії [147]
Інтерв'ю [126]
Відео [25]
Привітання [52]
Твоя думка - важлива [18]
Календар новин
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » 2011 » May » 20 » Виступ В. Рибака на Регіональних зборах депутатів від Партії регіонів
Виступ В. Рибака на Регіональних зборах депутатів від Партії регіонів
11:01
                                            Шановні друзі!

    Я хочу із задоволенням передати вітання від Президента України Віктора Януковича. Він висловлює вам велику подяку за ту роботу, яку ви робите, а також бажає успіхів у виконанні завдань, які перед нами поставили наші виборці. 

    Зараз в країні ми проводимо збори, збори депутатів усіх рівнів. В кінці березня ми проводили Національні збори депутатів усіх рівнів. Стояло одне питання, що потрібно робити для того, щоб якнайшвидше виконати завдання наших виборців. Це головне для депутатів. 

    Після цих зборів я встиг побувати на Івано-Франківщині, зараз я у вас на Волині. Ми всі повинні визначити пріоритети роботи депутата, неважливо, до якого рывня ради вын належить. 

    Президент акцентує увагу на тому, що потрібно виконувати програму Президента «Україна для людей». Якщо хтось думає, що Президент буде виконувати цю програму, то я вас розчарую – ні. Президент виголосив напрямки розвитку держави, а виконувати їх будемо ми з вами. Це і виконавча влада, як вертикаль, і депутати всіх рівнів, як представницька влада в державі. 

    2010 рік для держави був дуже непростий – були вибори Президента, вибори до місцевих рад. Нашій державі вже майже 20 років. Вперше в Україні є більшість в Парламенті, Парламент підтримує свого Президента, Уряд виконує волю Президента, три гілки влади йдуть в одному напрямку. 

    Я кажу кожному з вас – беріть владу в свої руки. Не треба чекати. Всі в однакових умовах працюють, чому хтось може працювати, а хтось ні? 

    Президент наголошує, що економіка на першому місці. Це фундамент, на якому ми збудуємо сильну Україну, достойну в Європі країну. Ми повинні об’єднатись. Люди, які хочуть покращити життя, які працюють як одна команда повинні об’єднуватись задля досягнення мети. Є закони, над якими нам ще потрібно працювати, і ми будемо це робити. 

    Подивіться, яка ситуація після виборів Президента. Було 30 тисяч депутатів від Партії регіонів, всіх рівнів, зараз 83 тисячі. Я хочу, щоб депутати знали, що вони повинні виконувати перед виборцями свої обов’язки, розглядати різного роду програми і втілювати їх у життя. Віктор Федорович ставить сьогодні завдання децентралізації влади, децентралізації фінансової системи. Не потрібно ні в кого нічого просити, ми все можемо зробити самі. 

   Фінанси повинні бути на місцях. Держава залишить собі тільки фінанси на виконання державних функцій. Проблеми потрібно вирішувати на місцях. Держава повинна передавати вам кошти на соціально-економічний розвиток, а ви повинні працювати на благо своїх людей. Владу ми отримали, але ми ще повинні її утримати. Люди судитимуть про нас по наших справах. 

    2010 рік пішов тільки на те, щоб стабілізувати і політичну ситуацію в державі, і економічну. Ще не все в нас добре і ми повинні дуже багато працювати. Економіка вже зростає, і ми повинні думати, всі до єдиного, хто пішов в політику, про дохідну частину бюджету, повинні думати про соціальну підтримку людей. Жодні реформи люди не сприймуть, якщо вони будуть голодні. Це на сьогодні питання номер один. 

    Ось для прикладу Пенсійна реформа. Не потрібно займатися перекручуванням фактів. Адже людям не розказали, що мета і кінцевий результат пенсійної реформи не підвищення пенсійного віку, а підвищення пенсій. 

    Кожна реформа має раціональне зерно, але без допомоги людей нам не обійтися. Тому ми закликаємо брати участь у створенні законів кожного українця. Тільки спільно ми зможемо отримати результат, який влаштує всіх. Критикувати найлегше, питання в тому, що може критик запропонувати натомість. На сьогодні жодних конструктивних альтенатив не надходить. Люди повинні зрозуміти, що всі реформи ініційовані урядом та Президентом, мають на меті покращення рівня добробуту, покращення соціального захисту тощо і на це ми повинні працювати всі до єдиного. Тільки в такому випадку ми в найкоротші терміни досягнемо успіху!

Категорія: Позиція партії | Переглядів: 508 | Додав: volynregion | Рейтинг: 5.0/1 |